Alles over Catering

Onderzoeksdienst Europarlement ziet potentie in kweekvlees en algen

Onderzoeksdienst Europarlement ziet potentie in kweekvlees en algen

Alternatieve eiwitbronnen zoals algen, insecten en gekweekt vlees zijn kansrijke alternatieven voor de eiwittransitie. Dit blijkt uit een recente...

Nieuwe cao contractcatering en hospitality: tot 12% meer loon

Nieuwe cao contractcatering en hospitality: tot 12% meer loon

Werkgevers en werknemers in de contractcatering en hospitalitysector hebben een akkoord bereikt over een nieuwe cao. Die voorziet onder meer in een...

Ondertekening door Adriaan Dönszelmann (rechts), projectdirecteur van het WEC, en Jacqueline van Beek, algemeen directeur van Compass Group (links)

Compass en Werelderfgoedcentrum gaan samenwerking aan

Compass Group gaat een samenwerking aan met WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee). Als de nieuwe horecapartner zal Compass een horecaconcept...

Universiteit Utrecht breidt aanbod koffie en thee uit met 230 nieuwe automaten

Universiteit Utrecht breidt aanbod koffie en thee uit met 230 nieuwe...

De Universiteit Utrecht krijgt nieuwe drankautomaten met plantaardige melk, decafé opties, twee soorten bonen en vijf smaken thee. De koffie wordt...

Mathijs Schaft over tweedehands meubilair: 'De klantwens verandert steeds sneller'

Mathijs Schaft over tweedehands meubilair: 'De klantwens verandert...

Mathijs Schaft, Facility Manager Corporate Office bij Heineken, merkt dat er een snel veranderende klantwens is. Er wordt verwacht dat hun nieuwe...

Sodexo en Wereld Natuur Fonds lanceren 'Aardig Eten' op de kaart

Sodexo en Wereld Natuur Fonds lanceren 'Aardig Eten' op de kaart

Sinds 15 april werken Sodexo en het Wereld Natuur Fonds samen om duurzaam en gezond eten laagdrempelig te stimuleren onder Nederlandse medewerkers....

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...

Data-analyse brengt voedselverspilling in bedrijfscatering in beeld

Data-analyse brengt voedselverspilling in bedrijfscatering in beeld

Voedselverspilling blijft een actueel probleem in organisaties. Uit recent onderzoek door Wageningen University & Research (WUR), in samenwerking met...

Mathijs Schaft (FM'er Corporate Office Heineken): 'De klantwens verandert steeds sneller'

Mathijs Schaft (FM'er Corporate Office Heineken): 'De klantwens...

Om medewerkers weer vaker naar kantoor te laten komen en het gevoel van saamhorigheid te versterken heeft Heineken een omvangrijk Culture &...

Van chocola naar mueslirepen: UMC Groningen zet in op gezonde voeding

Van chocola naar mueslirepen: UMC Groningen zet in op gezonde voeding

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) wil volledig overstappen op een gezond en duurzaam assortiment. Met een aanbod van 80 procent...