Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BREEAM Awards uitreiking 2017

7 maart 2017

Op 7 maart 2017 worden de internationale BREEAM Awards weer uitgereikt. Afgelopen editie sleepten maar liefst drie Nederlandse projecten de ‘oscars van de duurzame gebouwen’ in de wacht: The Edge, het hoofdkantoor van ABN Amro en ECOStyle. Ook voor komend jaar heeft Nederland weer verschillende kanshebbers.

Procedure

De procedure is als volgt:

  • De BRE selecteert voor iedere BREEAM Award-categorie de vijf hoogst scorende projecten. In totaal zijn er negen verschillende categorieën (Offices (New, Refurb & Fit-Out, In-Use), Retail (New, Refurb & Fit-Out, In-Use), Industrial, Education & Healthcare, Mixed Use & Other). Zowel oplever- als ontwerpcertificaten worden meegenomen.
  • Nadat de shortlist is bekendgemaakt, worden de kandidaten uitgenodigd om een casestudy in te dienen.
  • Een jury beoordeelt de casestudies op drie criteria: hoe uitmuntend is het project, hoe anders dan anders is het, en in welke mate is het op te schalen. Uiteindelijk bepaalt de jury de winnaars.

Er zijn ook nog andere BREEAM Awards te verdelen: de publieksprijs waarop gestemd kan worden via de website van BREEAM, de Assessor en het Assessorbureau van het jaar en de BREEAM New Talent Award.

Gegevens

Datum:
7 maart 2017
Evenement Tags:
Website:
http://www.breeam.com/awards

Locatie

The London Marriott Hotel
Grosvenor Square
Londen, W1K 6JP Verenigd Koninkrijk
Website:
www.marriott.com
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.

Nieuw! Digimagazine Hospitality

(Schrijf je in voor de Facto nieuwsbrief)