Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Building Holland

11 april 2017 @ 12:00 - 13 april 2017 @ 18:00

Building Holland is hét 3-daagse integrale event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 12.000 bezoekers en 150 standhouders komen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet met haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. De missie is om de samenwerking en kwaliteit in de bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen door middel van drie concrete stappen: communiceren, activeren en verbinden. De voorwaarden om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn kennisdelen en netwerken om te komen tot innovatieve business opportunities.

Zo komt ketensamenwerking tot stand en kunnen partijen door samen te werken, baanbrekende innovaties verwezenlijken. Dit is wat Duurzaam Gebouwd faciliteert met het event Building Holland. Het resultaat is een inspirerende netwerkevent met een inhoudelijk programma met topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten waarmee bezoekers en partners nieuwe waardevolle en inspirerende contacten opdoen.

Gegevens

Begin:
11 april 2017 @ 12:00
Einde:
13 april 2017 @ 18:00
Website:
https://www.buildingholland.nl/exposanten/

Locatie

Amsterdam RAI

Organisator

Duurzaam Gebouwd
Telefoon:
085-2735970
E-mail:
info@duurzaamgebouwd.nl
Website:
https://www.duurzaamgebouwd.nl/
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.

(Schrijf je in voor de Facto nieuwsbrief)

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Facto