Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

3-daagse Masterclass Hospitality

2 oktober 2017 - 3 oktober 2017

Altijd al het voornemen gehad uw kennis op hospitality gebied een boost te geven? Bent u op zoek naar up-to-date advies of op zoek naar eigentijdse inzichten én inspirerende praktijkcases plus ervaringen van andere professionals? Dan is deze 3-daagse masterclass iets voor u!

3-daagse Masterclass Hospitality

De masterclass is een afgeleide van de succesvolle 6-daagse Masterclass ‘Hospitality in FM’.
De belangrijkste en de best gewaardeerde onderdelen van de masterclass – inclusief inspiratietour – zijn samengevoegd tot deze compacte masterclass.

Data & locatie

De masterclass wordt maandag 2 en dinsdag 3 oktober 2017 georganiseerd op Landgoed Duin & Kruidberg, een klassiek-historisch Landhuis met een sfeervolle Engelse Langoedtuin. U wordt ontvangen in een ongedwongen en gastvrije sfeer.
De terugkomdag is op 30 oktober 2017. Dan is ook de Hospitality Inspiratietour door de binnenstad van Amsterdam.

Tijdens de masterclass staat de toepasbaarheid van gastvrijheid in een facilitaire omgeving centraal.
De up-to-date theoretische invulling wordt ondersteund door veel praktijkcases en concrete voorbeelden. De begeleiding is in handen van twee zeer ervaren hospitality-experts: Sander Allegro en Monique van den Heuvel.
Zij zorgen ervoor dat u niet alleen bewust wordt van wat hospitality kan betekenen in de facilitaire omgeving, zij zetten u ook aan tot concrete implementatie stappen!

Dit zijn de twee kerndocenten:

Monique van den Heuvel

Sander Allegro

Sander en Monique hebben beiden naam gemaakt in het begeleiden van organisaties bij het waarmaken van hun gastvrije ambities.
Beiden hebben een sterke band met- en werkachtergrond op Hotelschool Den Haag en zijn bekend met het werkveld en de uitdagingen van de facility manager vandaag de dag.

Ook de gastsprekers zijn ‘gamechangers’ in hospitality. Kenmerkend voor de gastdocenten is dat zij een frisse blik hebben op hospitality, ervaring in de hospitality industry en ervaren inspirators zijn!

 

 

Gegevens

Begin:
2 oktober 2017
Einde:
3 oktober 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
http://hospitalitybootcamp.nl/home

Locatie

Landgoed Duin en Kruidberg
Santpoort,

Organisator

Facto
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.