Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Seminar ‘De ideale mbo leeromgeving voor nu en in de toekomst’

22 maart 2017 @ 15:30 - 19:00

Nederland telt bijna een half miljoen mbo-studenten en zo’n 53.000 mensen die werken op een mbo-school. Hun functioneren en welbevinden wordt voor een groot deel beïnvloed door het gebouw waarin zij leren of werken. Juist hier zou de omgeving energie moeten geven aan mensen: studenten willen zich ontwikkelen, concentreren en profileren. Zij willen elkaar ontmoeten of zichzelf juist even afzonderen. Voor docenten is de werkdruk hoog: zij moeten in strakke schema’s van lesgeven en vergaderen ook allerlei andere taken uitvoeren.

Transitie

Daarnaast zitten de mbo’s middenin een transitie. Het mbo-onderwijs leidt nu nog op voor vakken die over 10 jaar niet meer bestaan. En opleidingen moeten beter aansluiten bij het bedrijfsleven. Studenten moeten andere competenties ontwikkelen zoals ondernemerschap, zelfredzaamheid en communicatie. Wat betekent dat voor de onderwijsomgeving?

Verkiezing

Het seminar is bedoeld voor bestuurders, directeuren vastgoed- en facility managers en  hoofden bedrijfsvoering van mbo-gebouwen. Een inspirerende middag met energieopwekkende voorbeelden voor mbo-gebouwen. Ook wordt deze dag de winnaar van de verkiezing ‘meest energieopwekkende mbo-gebouw van Nederland’ uitgereikt.

Gegevens

Datum:
22 maart 2017
Tijd:
15:30 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Deltion College
Mozartlaan 15
Zwolle,Nederland

Organisator

de nieuwe draai
Telefoon:
030-6592333
E-mail:
redactie@denieuwedraai.nl
Website:
http://denieuwedraai.nl/
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.

(Schrijf je in voor de Facto nieuwsbrief)

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Facto