Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

september 2019

Informatiebijeenkomst nieuwe praktijkrichtlijn circulair kantoor

5 september @ 13:30 - 17:00
hoofdkantoor NEN Delft,
praktijkrichtlijn circulair kantoor

Op 5 september organiseert NEN een informatiebijeenkomst (van 13.30 tot 17.00 uur in Delft) over het opstellen van een Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) voor definities en meetmethoden van een circulaire kantoor- en leeromgeving.

Meer weten »

Gastvrij Rotterdam 2019

23 september @ 10:00 - 25 september @ 17:00
Ahoy Rotterdam Rotterdam,

Gastvrij Rotterdam is een horecavakbeurs voor horecaprofessionals. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers…

Meer weten »

oktober 2019

Circulair FM (Facto-kennismiddag)

1 oktober @ 13:00 - 17:00
Hotel Van der Valk Veenendaal Veenendaal, Netherlands

Tip! Op 1 oktober 2019 organiseert Facto in het Van der Valk-hotel in Veenendaal een kennismiddag over circulair FM. Na de keynote door hoogleraar duurzaam ondernemen Prof. Jan Jonker staan er twee rondes drie praktijkcases (van ABN AMRO, PwC en Veiligheidsregio Fryslan) op het programma en Maybrit Admiraal van Humanagement belicht de impact van circulaire ambities op de interne organisatie. Kijk op de speciale website voor het programma. 

Meer weten »

Vakbeurs Energie 2019

8 oktober @ 10:00 - 10 oktober @ 17:00
Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de 15de editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is een platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is.

Meer weten »

Smart Buildings

10 oktober @ 10:00 - 17:00
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6
Utrecht, 3521 AL Netherlands

Eerste editie van nieuw event over Smart Buildings, georganiseerd door Facto.  Hoe worden techniek en innovaties ingezet om kantoren slimmer en energiezuiniger te maken? Laat je inspireren en informeren door toonaangevende bedrijven en collega's uit het werkveld die al vergaande stappen hebben genomen in de wereld van Smart Buildings! Het programma van de dag wordt momenteel samengesteld. In ieder geval staan er verdiepende presentaties op het programma van onder andere: VodafoneZiggo, Rijksvastgoedbedrijf, EDGE Technologies en Microsoft.

Meer weten »

World Workplace 2019 | Conference & Expo

16 oktober @ 10:00 - 18 oktober @ 17:00
Phoenix (Arizona) Verenigde Staten

Internationale conferentie en expo van IFMA.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.

Nieuw! Digimagazine Hospitality

(Schrijf je in voor de Facto nieuwsbrief)