Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juni 2019

Hopitality Inspiratiedag (incl. inspiratietour door Amsterdam)

3 juni @ 09:30 - 18:00
Diverse locaties in Amsterdam

Deze inspiratiedag maakt je bewust van wat hospitality in jullie facilitaire omgeving kan betekenen. We zorgen voor een inspirerende en energieke beleving, waarbij toepasbaarheid centraal staat. Hospitality-experts Sander Allegro en Monique van den Heuvel laten je betekenis geven aan hospitality en zetten je aan tot concrete implementatiestappen! Inclusief bezoek aan toonaangevende en inspirerende organisaties die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Denk aan DoubleTree by Hilton, Theater Carré, Conservatorium Hotel, Restaurant RIJKS in het Rijksmuseum (dit waren de locaties van de inspiratietour…

Meer weten »

Provada 2019

4 juni @ 10:00 - 6 juni @ 17:00
Amsterdam RAI Nederland

Provada is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het betreft een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en op de stands. Meer dan 25.000 vastgoedprofessionals bezoeken de beurs voor kennis, inspiratie en voor de netwerkgelegenheden.

Meer weten »

Tour Facilitair 2019

5 juni @ 12:00 - 17:00
n.n.b.

Tour Facilitair is een tourrit/netwerkevent voor fietsers, werkzaam in de facilitaire branche.  Het gaat om een middagevenement waar ongeveer 80 kilometer wordt gefietst. Het eerste deel van de route wordt gereden in peloton en in een rustig tempo. Renners van de organisatie fietsen het peloton tijdens dit deel van de toertocht voor, zij bepalen het tempo. Het tweede deel van de tocht rijden de deelnemers op hun eigen tempo.

Meer weten »

EFMC Dublin: 12 t/m 14 juni 2019

12 juni @ 08:00 - 14 juni @ 17:00
Dublin Ierland

Save the date! Meer informatie volgt binnenkort.

Meer weten »

Facto Congres 2019 – thema: Samen innoveren en waarde creëren

18 juni @ 10:00 - 17:30
Hotel Van der Valk Veenendaal Veenendaal, Netherlands

12e editie van het jaarlijkse Facto Congres. Laat u inspireren door de keynotes en leer uit de praktijk. Volg de praktijksessies van o.a. ABN AMRO, VGZ, Booking.com, RET, Achmea en Tony's Chocolonely. Bekijk hier het programma.

Meer weten »

september 2019

Gastvrij Rotterdam 2019

23 september @ 10:00 - 25 september @ 17:00
Ahoy Rotterdam Rotterdam,

Gastvrij Rotterdam is een horecavakbeurs voor horecaprofessionals. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.

(Schrijf je in voor de Facto nieuwsbrief)