Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

oktober 2019

Circulair FM (Facto-kennismiddag)

1 oktober @ 13:00 - 17:00
Hotel Van der Valk Veenendaal Veenendaal, Netherlands

Tip! Op 1 oktober 2019 organiseert Facto in het Van der Valk-hotel in Veenendaal een kennismiddag over circulair FM. Na de keynote door hoogleraar duurzaam ondernemen Prof. Jan Jonker staan er twee rondes drie praktijkcases (van Booking.com, PwC en Veiligheidsregio Fryslan) op het programma. Kijk op de speciale website voor het programma. 

Meer weten »

Vakbeurs Energie 2019

8 oktober @ 10:00 - 10 oktober @ 17:00
Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de 15de editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is een platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is.

Meer weten »

Smart Buildings

10 oktober @ 10:00 - 17:00
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6
Utrecht, 3521 AL Netherlands

Eerste editie van nieuw event over Smart Buildings, georganiseerd door Facto.  Hoe worden techniek en innovaties ingezet om kantoren slimmer en energiezuiniger te maken? Laat je inspireren en informeren door toonaangevende bedrijven en collega's uit het werkveld die al vergaande stappen hebben genomen in de wereld van Smart Buildings! Het programma van de dag wordt momenteel samengesteld. In ieder geval staan er verdiepende presentaties op het programma van onder andere: VodafoneZiggo, Rijksvastgoedbedrijf, EDGE Technologies en Microsoft.

Meer weten »

World Workplace 2019 | Conference & Expo

16 oktober @ 10:00 - 18 oktober @ 17:00
Phoenix (Arizona) Verenigde Staten

Internationale conferentie en expo van IFMA.

Meer weten »

november 2019

Healthy Workplace (Facto-kennismiddag)

11 november @ 12:30 - 17:30
Pharos, Hoofddorp

Wat is de meerwaarde van een gezonde werkomgeving, heeft het zin om daarin te investeren? Zo ja, welke keuzes kun je dan maken? Steeds meer organisaties zijn bezig met deze vragen. Logisch, want de gezondheid van medewerkers (zowel fysiek als mentaal) is van groot belang, zowel voor de medewerkers zelf als voor de organisatie waar ze werken. Alle reden dus voor een Facto-kennismiddag met als onderwerp 'Healthy Workplace'. Programma: Keynote: Hoe gezond is het om in een (open) kantoor te…

Meer weten »

FM Symposium Defensie 2019

12 november @ 10:00 - 17:00
Generaal-majoor Kootkazerne, Stroe

Het Expertisecentrum FM van het Ministerie van Defensie organiseert op 12 november een symposium met als titel FM, Huisvesting en Vastgoed, ‘ Synergie in de levenscyclus’. Tijdens dit symposium ligt de focus op het realiseren van toegevoegde waarde door middel van samenwerking tussen FM, Assetmanagement en vastgoed, tijdens de levenscyclus van gebouwen. Locatie: Generaal-majoor Kootkazerne, Wolweg 100 3776 LR Stroe Aanmelden: FM.Expertisecentrum@mindef.nl

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.

Nieuw! Digimagazine Hospitality

(Schrijf je in voor de Facto nieuwsbrief)