Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

januari 2019

Hanze Inkoopseminar 2019 (thema: Inkoop Achter de Horizon)

31 januari @ 12:00 - 17:00
Hanze Hogeschool Groningen,

In de middag van 31 januari wordt voor de 14e keer het Hanze Inkoopseminar gehouden. Het thema dit jaar is 'Inkoop Achter de Horizon'. 64 studenten in circa 30 teams presenteren de resultaten uit hun inkoopstage bij de diverse organisaties. De drie beste teams maken weer kans op de NEVI Purchase Promise Award. Ook geven drie ervaren sprekers in een TED-EX setting hun visie op de ontwikkelingen in het inkoopvak. Diverse onderzoeken geven immers aan dat de inkoopfunctie sterk zal…

Meer weten »

februari 2019

Bouwbeurs 2019

4 februari @ 10:00 - 8 februari @ 17:00
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6
Utrecht, 3521 AL Netherlands

De BouwBeurs is dé vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Met live demonstraties, nieuwe en innovatieve producten, oplossingen voor de bouwopgaven van morgen en volop entertainment.

Meer weten »

Hét Rotterdamse Inkoopseminar

7 februari @ 12:30 - 17:30
Hogeschool Rotterdam

Dit seminar is de afsluiting van een half jaar hard werken van studenten van de minor Inkoopmanagement van Hogeschool Rotterdam. Hét Rotterdamse inkoopseminar vindt dit jaar voor de 5e keer plaats! Het thema van dit jaar: ‘Powerskills 4 procurement’.  Een uitdagend vraagstuk dat vanuit het wetenschappelijk perspectief zal worden besproken door prof.dr. Holger Schiele, Universiteit Twente. Ir. Jeroen Wegkamp MBA, CPO Nederlandse Spoorwegen geeft vanuit business perspectief een inkijk in de wijze waarop de Nederlandse Spoorwegen hieraan invulling geven.

Meer weten »

Warme Truiendag 2019

15 februari

Warmetruiendag zet energiebesparing in het zonnetje. Warmetruiendag is hét moment in het jaar om stil te staan bij ons energiegedrag en onze energiebesparingssuccessen, slimme innovaties en alledaagse duurzame oplossingen met elkaar te delen. Want samen energie besparen, geeft energie! Kortom: zet - ook op kantoor - die verwarming lager, trek een extra warme trui aan en deel je successen op de kaart, zet je actie of lievelings warme truiverhaal op social media, en doe mee!

Meer weten »

maart 2019

Zorgtotaal 2019 | Met hart en ziel voor de zorg

12 maart @ 09:30 - 14 maart @ 16:30
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6
Utrecht, 3521 AL Netherlands

Zorgtotaal is de vakbeurs voor betere zorg. Gedurende drie dagen staat de vakbeurs garant voor kennis, inspiratie, netwerken en beleving. Voor inspiratie bezoekt u het Innovation Lab, Skillslab, InkopersCafé Live en de Food Court. Of laat u inspireren door het gratis toegankelijke programma. Bekijk hier het sprekersprogramma en schrijf je in!

Meer weten »

World Workplace Europe 2019 / Facility for Future

20 maart @ 10:00 - 22 maart @ 17:00
Kromhouthal Amsterdam

De Kromhouthal in Amsterdam is op 20, 21 en 22 maart 2019 het toneel van World Workplace Europe / Facility for Future. Het gaat om een eenmalige combinatie van deze twee events. IFMA organiseert in Amerika en Azië al jaren het event World Workplace en bracht dit concept twee jaar geleden ook naar Europa. Na Stockholm en Barcelona komt dit event nu naar Amsterdam. FMN organiseerde in 2017 voor de eerste maal Facility for Future en krijgt nu de mogelijkheid om dit…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.

(Schrijf je in voor de Facto nieuwsbrief)