VSR Zomerevent 2022 op 7 september in teken van innovatie

VSR Zomerevent 2022 op 7 september in teken van innovatie

Het jaarlijkse VSR Zomerevent vindt plaats op woensdag 7 september. De middag staat in het teken van innovatie in de schoonmaakbranche.

Aanvankelijk stond het zomerevent van VSR in de boeken voor mei, maar de organisatie besloot om het programma 'wegens de drukke schoonmaakmaand' te verplaatsen. Op 7 september vanaf 14.00 uur opent De Tinfabriek in Naarden haar deuren voor de schoonmaakprofessionals.

Ondernemers pur sang

Op het programma staat onder meer een keynote presentatie door Milan en Patrick van der Meulen. Zij nemen de aanwezigen mee in de wereld van innovatie en business creativiteit, met uitstapjes naar de professionele schoonmaakwereld. De broers zijn ondernemers pur sang die zich bezig houden met maatschappelijke vraagstukken. Samen hebben ze het landelijke zonne-energiebedrijf enie.nl opgericht en zijn sinds 2016 regiomanager voor het Climate Reality Project in de Benelux. De broers behoren tot de Top 3 beste jonge ondernemers in Nederland, geselecteerd door het ondernemersplatform Sprout, en staan alweer voor de derde keer op rij in de Duurzame Jonge 100.

Daarna volgt een 'Innovatiecarrousel', waarin VSR-leden de aanwezigen laat kennismaken met hun nieuwe middelen, materialen en machines. Het Zomerevent wordt vanaf 17.00 uur traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.

Aanwezig zijn?
Vaste relaties van de VSR hebben een persoonlijke uitnodiging via de mail ontvangen. Mocht je ook willen deelnemen, dan kun je mailen naar info@vsr-schoonmaak.nl om ook een persoonlijke uitnodiging op te vragen.

Woon VSR-webinar 'De schoonmaakbranche, breed uitgemeten' bij

Woon VSR-webinar 'De schoonmaakbranche, breed uitgemeten' bij

Vorige week deelden we de aanmeldlink al, maar nu is er meer informatie bekend over het VSR webinar meten en mensen. Het webinar genaamd 'De schoonmaakbranche, breed uitgemeten' gaat over de impact van meetmethoden in de schoonmaaksector op de schoonmaker, eindgebruiker en opdrachtgever.

Meld je nu aan voor het VSR webinar 'meten en mensen'

Meld je nu aan voor het VSR webinar 'meten en mensen'

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) organiseert op 3 juli een webinar, waarbij ze in gesprek gaan met verschillende gasten. Centraal tijden het webinar staat de combinatie van meten en mensen.

Blog Rita Brouwer (VSR): Natural Intelligence (NI), gelukkig hebben we de mens nog

Blog Rita Brouwer (VSR): Natural Intelligence (NI), gelukkig hebben we de mens nog

Onze voorzitter Diane blogde vorig jaar al over AI en de impact ervan én dat het niet meer weg te denken is uit de wereld van nu. Ook zien we regelmatig berichten in het nieuws over 'bedreigde' beroepen, accountants die straks niet meer nodig zijn, juristen die zich beter kunnen laten omscholen, en nu onlangs weer over artiesten die in opstand komen tegen muziek die gemaakt wordt met AI en waarbij hun stemmen gestolen worden.

Blog Diane van Dijk: De impact van AI op de schoonmaakbranche

Blog Diane van Dijk: De impact van AI op de schoonmaakbranche

Welke veranderingen gaat AI teweegbrengen in de schoonmaakbranche? Deze vraag intrigeerde Diane van Dijk zo dat zij besloot om die vraag door AI zelf te laten beantwoorden, via ChatGPT. Het resultaat: een antwoord met zes inhoudelijke punten en de gebruikelijke disclaimer als afsluiter. Ze schreef er een blog over voor VSR.