Bedrijven van overleden Gerard Spoor gaan door

Bedrijven van overleden Gerard Spoor gaan door

Carling Opleidingen, Qualis Insight to Quality, LOSK en Keurmerk Verantwoord Schoon: de vier bedrijven en diensten van Gerard Spoor gaan door. De op 20 februari 2022 plotseling overleden passievolle schoonmaakvakman wilde het verschil maken in en voor de schoonmaakbranche. "Dat is gelukt", reageert zijn zoon Marco. "En dat willen we graag voortzetten."

Spoor was oprichter van Carling Opleidingen, de LOSK-applicatie voor kwaliteitsmetingen, het uitvoerende Qualis Insight into Quality en het voor schoonmaakbedrijven en -diensten praktijkgerichte Keurmerk Verantwoord Schoon.

Spoorbrug

“Mijn vader wilde verschil maken en iets wezenlijks doen voor de schoonmaakbranche, voor de markt. Dat is gelukt. En dat willen we graag voortzetten”, reageert zoon Marco. “Mijn vader was een bruggenbouwer. Met dat in onze gedachten en de menselijke maat op ons vizier, timmeren we achter de schermen met een klein hecht team verder aan zijn weg. Alle afspraken met klanten, cursisten en organisaties lopen voort. Om verder aan de ‘spoorbrug’ te kunnen bouwen, hebben we wat tijd nodig. Dus binnenkort laten we weer en meer van ons horen.”