ISSA Pulire trekt zich terug uit CleanExpo Moscow

ISSA Pulire trekt zich terug uit CleanExpo Moscow

ISSA Pulire Network laat weten niet langer deel te nemen aan de CleanExpo in Moskou vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

De internationale schoonmaakvakbeurs CleanExpo vindt plaats op 22 tot en met 24 november in Moskou.

Geen steun en deelname aan CleanExpo

ISSA Pulire Network, opgericht door de ISSA en de Italiaanse brancheorganisatie Afidamp, heeft beursorganisator MVK gevraagd om de Pulire logo’s en andere merkuitingen van alle berichtgeving rondom de Russische beurs te verwijderen. Opvallend is dat op het moment van schrijven de Pulire logo's nog wel op de internationale website www.cleanexpo-moscow.ru/en-GB staan.

"We kunnen niet doorgaan met de CleanExpo Moskou gezien de gebeurtenissen tussen Rusland en Oekraïne", zegt Toni D'andrea, CEO van ISSA Pulire Network. "We hopen op een snelle en vreedzame oplossing van het conflict en dat we in de toekomst onze relatie met het evenement in Moskou weer kunnen voortzetten."

De vakbeurs voor schoonmaak en hygiëne CMS Berlin vindt in september plaats

De vakbeurs voor schoonmaak en hygiëne CMS Berlin vindt in september...

Na een onderbreking van vier jaar vindt de vakbeurs CMS Berlin plaats van 19 tot 22 september 2023. Werving, automatisering en duurzaamheid vormen samen uitdagingen voor de schoonmaakbranche. ''De circulaire economie, het terugdringen van de CO2-uitstoot en het vermijden van afval zijn net zo belangrijk voor deze innovatieve en servicegerichte branche als de integratie van toenemende automatisering, robotica en AI in de dagelijkse werkomgeving,'' geeft Nationaal Gildemeester Thomas Dietrich aan. Dit en meer onderwerpen worden besproken tijdens de vakbeurs voor schoonmaak en hygiëne.

De beursthema's op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Er zijn verschillende thema's te vinden op de jaarlijkse vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. In samenwerking met de redactie van het Facilitair Journaal heeft de beursorganisatie de een aantal thema's samengevat, genaamd beursthema's.

Verschillende deskundigen zijn aanwezig bij vakbeurs Facilitair &...

Op 7,8 en 9 juni vindt in Jaarbeurs Utrecht de 24e editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats. Bezoekers kunnen tijdens het evenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken terecht bij stands van honderden facilitaire toeleveranciers, genaamd deskundigen. Voor een eerste, beperkte indruk van wat bezoekers kunnen verwachten, stelde de beursorganisatie een aantal van deze deskundigen voor.

De bezoekersinteresses van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Het jaarlijkse evenement vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt plaats op 7, 8 en 9 juni in de Jaarbeurs Utrecht. In samenwerking met de redactie van het Facilitair Journaal heeft de beursorganisatie een aantal aangeboden interesses op een rij gezet, genaamd bezoekersinteresses.