Jerry van Ulden nieuwe CCO bij ISS

Jerry van Ulden nieuwe CCO bij ISS

Jerry van Ulden (51) is bij ISS Facility Services Nederland per 1 juli aangesteld als Chief Commmercial Officer (CCO).

Van Ulden heeft International Management gestudeerd en heeft een bewezen trackrecord in zijn vakgebied, Hij brengt ruime internationale commerciële ervaring in Facility Management en Workplace Management mee en werkte onder andere in managementposities voor Vebego, Heyday en CBRE Global Workplace Solutions. Jerry was eerder bij ISS werkzaam als Business Development Director van 2011 tot 2017. De laatste jaren werkte Jerry als interim manager voor diverse bedrijven.

De afgelopen drie jaar werd de rol van CCO bij ISS ingevuld door Seth Halkes, die zich per 1 juli volledig gaat focussen op zijn rol als Directeur Operations Performance.

Transformatie

Van Ulden wordt verantwoordelijk voor sales & solutioning, marketing en communicatie en gaat de commerciële organisatie verder vormgeven. Naast het leiden van de commerciële organisatie gaat hij een grote bijdrage leveren aan het Nederlandse Leadership Team en de OneISS-strategie. Centraal in deze strategie staat de groeiambitie om marktleider te worden op het gebied van Integrated Facility Management en workplace management.

Van Ulden is enthousiast over zijn nieuwe job bij ISS: “Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar het vernieuwde ISS en kennis te maken met bekende en onbekende opdrachtgevers vanuit een nieuwe rol. De onderneming heeft na mijn vertrek in 2017 een transformatie doorgemaakt. Er is meer focus aangebracht en er is een stevig fundament gelegd om verdere groei te kunnen realiseren. Sterker, simpeler en dichter bij klanten en collega’s”.

Blog Peter Rietbroek (Schoonmakend Nederland): Tijd van komen, tijd van gaan

Blog Peter Rietbroek (Schoonmakend Nederland): Tijd van komen, tijd...

"Ik weet het nog goed, doodzenuwachtig was ik in maart 2017, toen ik werd geïnstalleerd als voorzitter van AWOG. Supertrots ook, dat ik deze eervolle nevenfunctie mocht gaan vervullen." Zo schrijft Peter Rietbroek in zijn blog op de website van branchevereniging Schoonmakend Nederland. "Samen met het bestuur en het bureau ben ik er vol tegenaan gegaan en we hebben ons met veel plezier ingezet voor deze fantastische branche. En nu, is het voor mij tijd om het stokje aan iemand anders over te dragen."

Sjoerd Dijkstra is benoemd tot commercieel directeur bij EW

Sjoerd Dijkstra is benoemd tot commercieel directeur bij EW

Sinds 1 september is Sjoerd Dijkstra commercieel directeur bij EW Facility Service. ''Binnen de branche is hij geen onbekende.'' De afgelopen acht jaar was hij in verschillende functie binnen Hago Zorg actie, afsluitend als directeur commercie, marketing en innovatie.

Wie neemt het stokje over van Raymond Kouwenberg als voorzitter van SIEV?

Wie neemt het stokje over van Raymond Kouwenberg als voorzitter van...

Raymond Kouwenberg, huidig voorzitter van mkb-branchevereniging Schoonmaken Is Een Vak (SIEV), heeft besloten om de voorzittershamer door te geven. Daarmee is de zoektocht naar een vervanger gestart. Het dagelijks bestuur heeft draagt Paul Fok voor als kandidaat voor de voorzittersfunctie. De vereniging stelt hem graag voor.

Margriet Maris nieuwe centrale vertrouwenspersoon RAS

Margriet Maris nieuwe centrale vertrouwenspersoon RAS

Per 1 september stapt Margriet Maris in de rol van nieuwe centrale vertrouwenspersoon bij de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Zij stuurt vanaf dan het team met vier vertrouwenspersonen bij de RAS aan.