Spectro neemt Militex over

Spectro neemt Militex over

Per 5 juli 2024 heeft Spectro de klantportfolio, recepturen, voorraden, merknamen en orderportefeuille van Militex Development and Manufacturing en Militex Sales overgenomen.

De families achter de bedrijven, Metternich (Spectro) en Van den Eijnde (Militex), delen een rijk verleden met elkaar. Door deze overname voegt Spectro 75 jaar productervaring toe aan haar organisatie. Ze omarmen dan ook de trouwe klantenkring van Militex in de duurzame en frisse bedrijfsvoering van Spectro. De geavanceerde microbiologische producten van Militex zijn een mooie uitbreiding van het assortiment. 

Snel productie in Oss 

Voor een vlekkeloze overgang zullen vanaf week 28 de eerste producties in Oss plaatsvinden. De productielocatie in IJmuiden zal in de loop van dit jaar gesloten worden. Dennis Koekenbier (operationeel directeur) en Marijke Hogerheijde (binnendienst) zullen werkzaam zijn voor Spectro en daarbij voor klanten en leveranciers zorgen voor vertrouwde contactpersonen en een soepele maar vlotte overgang. Beide partijen kijken vol vertrouwen uit naar een langdurige samenwerking.

Lees meer:

ICS en het Van Maerlant lyceum bundelen krachten

ICS en het Van Maerlant lyceum bundelen krachten

ICS en het Van Maerlant lyceum bundelen hun krachten en zetten zich samen in voor verduurzaming en vergroening van het lyceum.

Facilicom Group start samenwerking met KWF Kankerbestrijding

Facilicom start samenwerking met KWF Kankerbestrijding

Familiebedrijf Facilicom Group start een driejarige samenwerking met KWF Kankerbestrijding voor meer onderzoek naar kanker. De samenwerking is ontstaan vanuit een gedeelde missie van beide partijen om te werken aan een betere leefomgeving voor iedereen. Het partnerschap betreft onder andere het helpen van professionals bij een gezonde levensstijl als preventie van kanker.

Burgemeester Marianne Schuurmans reikt award uit aan Raggers

Burgemeester Marianne Schuurmans reikt award uit aan Raggers

Anderhalf jaar geleden heeft schoonmaakbedrijf Raggers er een project van gemaakt om het personeel te waarschuwen tegen het gevaar van ondermijning op Schiphol. Voor alle inzet van de dienstverlener op de luchthaven, reikte burgemeester Marianne Schuurmans van Haarlemmermeer een speciale award uit.

John van Hoof: "Als leider moet je doorpakken en je kwetsbaar durven opstellen"

John van Hoof: "Als leider moet je doorpakken en je kwetsbaar durven opstellen"

"Wie of wat heeft mij het meest gevormd als leider? En wat te doen als jouw koers als leider botst met die van anderen… Deze en meer vragen beantwoordde ik voor Ebbinge in een interview waarin ze leiders van vandaag en morgen vragen stellen die er echt toe doen", aldus John van Hoof, voorzitter van de raad van bestuur van Total Care, de holding van schoonmaakbedrijf CSU en thuiszorgorganisatie Tzorg.