Lokaal en duurzaam
Cormet gaat de samenwerking aan met lokale ondernemers om het aanbod op de TU Delft af te stemmen op de wensen van de doelgroep. Ook zal er veel aandacht zijn voor duurzaamheid op het gebied van inkoop, hergebruik en het terugdringen van verspilling.
In totaal zal Cormet invulling geven aan zo’n 20 horecaconcepten
“Wij zijn trots dat TU Delft heeft gekozen voor Cormet om invulling te geven aan de catering en banqueting op de campus,” aldus Dennis Verdriet, Operationeel directeur, Cormet Enjoy the Good Life.
“Connected zijn met de doelgroep is precies waar wij voor staan met de flexibele invulling van nieuwe concepten per locatie. Al tijdens de implementatiefase staan de wensen en ideeën van de specifieke gasten per locatie centraal. De ruim 70 medewerkers die onderdeel worden van het Team van Cormet gaan hierin een belangrijke rol spelen, net als lokale ondernemers uit Delft en omgeving.”
Al tijdens de implementatiefase staan de wensen en ideeën van de specifieke gasten per locatie centraal
TU Delft en Cormet kiezen voor een intensieve samenwerking en maken gebruik van bestaande methoden en nieuwe innovaties op het gebied van duurzaamheid die in co-creatie met het onderwijs en de Green Office ontwikkeld worden.
“De keuze voor Cormet is gemaakt door een afvaardiging van medewerkers en studenten. Cormet voldoet het beste aan alle gestelde voorwaarden om de horeca op de TU Delft goed in te vullen”, zegt Dennis Cruyen, Procesmanager Catering, Evenementen en Horeca bij TU Delft.
Lees ook:
– Catering Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam gegund aan Cormet
– Circulaire catering: Rijkswaterstaat en CJIB zoeken nieuwe cateraar
– Vitam en Nierstichting gaan voor minder zout