Koningin Máxima op bezoek bij CSU: "Schoonmaakbedrijf is veel innovatiever dan gedacht"

Koningin Máxima op bezoek bij CSU: "Schoonmaakbedrijf is veel innovatiever dan gedacht"

CSU ontving afgelopen dinsdag 20 april Koningin Máxima op werkbezoek. Het schoonmaakbedrijf in Uden leidde Hare Majesteit rond en toonde haar trots hun nieuwste innovaties.

Complimenten vanwege innovaties

Tijdens haar bezoek kreeg de Koningin een uniek programma voorgeschoteld. Gesprekken in het hoofdkantoor in Uden werden afgewisseld met videogesprekken met schoonmaakmedewerkers verspreid door het hele land. Máxima had een lang onderhoud met de directie én kreeg een rondleiding langs de nieuwste innovaties.

Zo maakte ze kennis met schoonmaakrobot Ella, kreeg ze een demonstratie van de opleiding- en instructievideo’s in virtual reality, én bekeek Máxima de nieuwe werkkleding, die deels gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. “Het schoonmaakbedrijf is veel innovatiever dan ik had gedacht”, complimenteerde Koningin Máxima CSU’s bestuursvoorzitter John van Hoof.

Koning Willem I-prijs meer dan verdiend

De Koningin bezocht het schoonmaakbedrijf omdat het in november de Koning Willem I-prijs won in de categorie Grootbedrijf. De prijs was meer dan verdiend, zo stelde Máxima vast.

CSU had een complete studio ingericht, van waaruit de tienduizenden werknemers het koninklijk bezoek via een livestream konden meemaken.

Speciale blauwe zeep

Aan het einde van haar werkbezoek kreeg Koningin Máxima een speciale, blauwe zeep cadeau. Dankzij de blauwe kleur is goed te zien of de handen ook echt op alle plekken zijn gewassen. Voor het afspoelen is enige tijd nodig, zodat daarmee meteen is voldaan aan het gezondheidsadvies om minstens 20 seconden de handen te wassen. Erg handig in coronatijd, omdat het dus helpt bij het goed handen wassen. De blauwe zeep, ontwikkeld door medewerkers van CSU, verschijnt pas over drie weken op de markt.

(Bron:Blauw Bloed. Tip: daar zijn ook foto’s van Koningin Máxima bij CSU te zien)

Meer weten?

Romaro viert 40-jarig bestaan groots met mooi magazine

Romaro viert 40-jarig bestaan groots met mooi magazine

Romaro Schoonmaakgroep viert dit jaar een mooi jubileum: ze maken al veertig jaar schoon. En dat mag natuurlijk gevierd worden. Dat doen ze met een mooie glossy waarin ze de lezer meenemen in Romaro's ontstaansgeschiedenis, verhalen en beelden van vroeger en nu en een overzicht van belangrijke gebeurtenissen binnen en buiten het bedrijf door de jaren heen.

Tenderoverzicht week 43 (donderdag 24 oktober)

Tenderoverzicht week 43 (donderdag 24 oktober)

Service Management publiceert elke donderdag het tenderoverzicht. Dat is het laatste nieuws over openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen via TenderNed.

Kabinet zet stap met verbeteren aanpak regeldruk

Kabinet zet stap met verbeteren aanpak regeldruk

Minister Beljaarts van Economische Zaken zet zich via het Regeerprogramma in om de last die Nederlandse (mkb-)ondernemers ervaren door regeldruk te verlagen. Onderdeel daarvan is dat het Adviescollege Toetsing Regeldruk (ATR) nadrukkelijker hierover kan adviseren bij Europese en Nederlandse wetsvoorstellen. Een wetswijziging om dit permanent te doen, wacht nog op behandeling in de Tweede Kamer. Daarom heeft de ministerraad ingestemd met het voorstel om daarop vooruitlopend de tijdelijke status van het ATR te verlengen, om toch regeldruk te kunnen aanpakken.

Blog Geert van de Laar: Voor de zzp'er geen win-win, maar verlies-verlies!

Blog Geert van de Laar: Voor de zzp'er geen win-win, maar...

Het is ondertussen wel bekend: de Belastingdienst gaat vanaf 1 januari weer controleren of zzp'ers niet worden ingehuurd voor werk dat eigenlijk in dienstverband zou moeten worden uitgevoerd. Echter, onder druk van de Tweede Kamer krijgen bedrijven die de wet overtreden door schijnzelfstandigen in te huren toch niet allemaal een boete. De reden? Er is veel onrust onder zzp'ers en bedrijven over een wet die al bijna tien jaar niet wordt gehandhaafd.