ICS Groep en Wooninc verlengen hun samenwerking met vier jaar

ICS Groep en Wooninc verlengen hun samenwerking met vier jaar

ICS Groep en Wooninc geven een vervolg aan hun samenwerking en hebben een nieuw onderhoudscontract afgesloten voor de komende vier jaar. "Wooninc. is voor ons meer dan alleen opdrachtgever. We kijken ernaar uit om deze prettige samenwerking voort te zetten."

Via een gezamenlijke partner kwamen ICS Groep en Wooninc. in 2016 met elkaar in contact. De dienstverlening startte met het schoonmaakonderhoud van het kantoor, waarna al snel een aantal woonzorggebouwen volgden. Door de jaren heen zijn er steeds meer locaties bijgekomen, bestaande uit kantoren, woonzorggebouwen en appartementencomplexen. Inmiddels onderhoudt ICS Groep circa 80 locaties van de woningaanbieder in de Metropool Regio Eindhoven. Medewerkers van ICS verzorgen hygiënediensten en specialistisch onderhoud.
Recent is een nieuw onderhoudscontract voor de komende vier jaar ondertekend.

Partners

Zowel Stefano De Palma, Operationeel Directeur Zuid, als Lindsey van Hout, Senior Rayonmanager ICS Groep, waren bij de opstart betrokken en zijn nog altijd verbonden aan deze opdrachtgever. Zij zijn dan ook erg blij met de voortzetting van de samenwerking. Van Hout: "ICS en Wooninc. hebben geen opdrachtgever-opdrachtnemer-relatie, maar we zijn partners. Het is een dynamische en laagdrempelige organisatie, die open staat voor adviezen. We krijgen van hen de ruimte om te ondernemen. Dit alles zorgt voor een hele prettige samenwerking, die wij heel graag nog jaren voortzetten."

Vluchtelingen helpen

"Wooninc. is net als ons een dynamische, klantgerichte en laagdrempelige organisatie. We helpen elkaar graag waar nodig. Zo heeft Wooninc. begin vorig jaar diverse Oekraïense vluchtelingen opgevangen, op hun locatie ‘Ekelhof’ in Eindhoven. Daarbij werden ook wij als partner betrokken. Wij hebben toen onze bijdrage kunnen leveren door de nieuwe bewoners te voorzien van de benodigde schoonmaakmaterialen, zoals doekjes, handveger & blik en schoonmaakmiddelen."

Romaro viert 40-jarig bestaan groots met mooi magazine

Romaro viert 40-jarig bestaan groots met mooi magazine

Romaro Schoonmaakgroep viert dit jaar een mooi jubileum: ze maken al veertig jaar schoon. En dat mag natuurlijk gevierd worden. Dat doen ze met een mooie glossy waarin ze de lezer meenemen in Romaro's ontstaansgeschiedenis, verhalen en beelden van vroeger en nu en een overzicht van belangrijke gebeurtenissen binnen en buiten het bedrijf door de jaren heen.

Tenderoverzicht week 43 (donderdag 24 oktober)

Tenderoverzicht week 43 (donderdag 24 oktober)

Service Management publiceert elke donderdag het tenderoverzicht. Dat is het laatste nieuws over openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen via TenderNed.

Kabinet zet stap met verbeteren aanpak regeldruk

Kabinet zet stap met verbeteren aanpak regeldruk

Minister Beljaarts van Economische Zaken zet zich via het Regeerprogramma in om de last die Nederlandse (mkb-)ondernemers ervaren door regeldruk te verlagen. Onderdeel daarvan is dat het Adviescollege Toetsing Regeldruk (ATR) nadrukkelijker hierover kan adviseren bij Europese en Nederlandse wetsvoorstellen. Een wetswijziging om dit permanent te doen, wacht nog op behandeling in de Tweede Kamer. Daarom heeft de ministerraad ingestemd met het voorstel om daarop vooruitlopend de tijdelijke status van het ATR te verlengen, om toch regeldruk te kunnen aanpakken.

Blog Geert van de Laar: Voor de zzp'er geen win-win, maar verlies-verlies!

Blog Geert van de Laar: Voor de zzp'er geen win-win, maar...

Het is ondertussen wel bekend: de Belastingdienst gaat vanaf 1 januari weer controleren of zzp'ers niet worden ingehuurd voor werk dat eigenlijk in dienstverband zou moeten worden uitgevoerd. Echter, onder druk van de Tweede Kamer krijgen bedrijven die de wet overtreden door schijnzelfstandigen in te huren toch niet allemaal een boete. De reden? Er is veel onrust onder zzp'ers en bedrijven over een wet die al bijna tien jaar niet wordt gehandhaafd.