Itzu Cleaning, Facility en Technics gaan verder onder EAZER

Itzu Cleaning, Facility en Technics gaan verder onder EAZER

Itzu Cleaning, Itzu Facility en Itzu Technics gaan voortaan verder onder het merk EAZER. Luc Lormans, CEO van EAZER laat weten dat door deze stap de vertrouwede krachten van de drie diensten resulteren in een "sterke one-stop service. Zo maken we het bedrijven, organisaties en overheidsdiensten nog makkelijker om hun werkomgeving en gebouwen optimaal te onderhouden." Eazer blijft wel onderdeel van de Itzu-groep, specialist in hr- en facilitaire dienstverlening.

Lormans verwacht dat het bedrijf dankzij deze bundeling van krachten alle facilitaire- en technische diensten duidelijker en sterker kan presenteren en positioneren in de markt. "Bovendien wordt het makkelijker voor onze klanten, want vanaf nu hebben ze maar één centrale hulplijn nodig om drie onderhoudsexpertises in huis te halen. Dankzij dit geïntegreerde aanbod via EAZER kunnen we ook sneller, beter en proactiever inspelen op allerhande onderhoudsvragen op de werkvloer.”

Vertrouwd

Giuseppe Sorce, COO van EAZER Technics en Maintenance, benadrukt dat er verder niets verandert voor klanten. “Onze vertrouwde service en gezichten blijven, we zitten alleen letterlijk en figuurlijk in een ander jasje.” Speerpunt blijft om naast het uitvoeren ook vooral actief mee te denken met de klant, te evalueren en bij te sturen.

Van reiniging tot onderhoudswerk en technische ondersteuning

Concreet kunnen bedrijven, organisaties en overheidsdiensten rekenen op drie diensten: EAZER Facility, EAZER Maintenance en EAZER Technics. Onder de dienst Facility valt algemene- en industriële reiniging tot ramenwas en aanverwante facilitaire diensten. Hierbij gaat het bijvoorbeeld kantoren en industriële werkplaatsen, maar ook cleanrooms en laboratoria. De dienst Maintenance betreft allerlei klus- en onderhoudswerken, zowel binnen als buiten. "De workspace expert heeft ook een heleboel groene vingers, verhuizers en ongediertebestrijders in huis." De dienst Technics biedt technische ondersteuning in tal van sectoren, van voeding, farmaceutica, metaal, en beton tot brouwerij- en bottelarij, automotive en (petro)chemie.

Talent ontwikkelen

Luc Lormans besluit: “Een nieuw merk boort ook meer mogelijkheden aan op vlak van rekrutering. We positioneren ons dus ook als een sterkere werkgever die een mensgerichte cultuur hoog in het vaandel draagt. Kortom: een plaats om vaardigheden volop te laten ontwikkelen en talenten te laten floreren.”

Romaro viert 40-jarig bestaan groots met mooi magazine

Romaro viert 40-jarig bestaan groots met mooi magazine

Romaro Schoonmaakgroep viert dit jaar een mooi jubileum: ze maken al veertig jaar schoon. En dat mag natuurlijk gevierd worden. Dat doen ze met een mooie glossy waarin ze de lezer meenemen in Romaro's ontstaansgeschiedenis, verhalen en beelden van vroeger en nu en een overzicht van belangrijke gebeurtenissen binnen en buiten het bedrijf door de jaren heen.

Tenderoverzicht week 43 (donderdag 24 oktober)

Tenderoverzicht week 43 (donderdag 24 oktober)

Service Management publiceert elke donderdag het tenderoverzicht. Dat is het laatste nieuws over openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen via TenderNed.

Kabinet zet stap met verbeteren aanpak regeldruk

Kabinet zet stap met verbeteren aanpak regeldruk

Minister Beljaarts van Economische Zaken zet zich via het Regeerprogramma in om de last die Nederlandse (mkb-)ondernemers ervaren door regeldruk te verlagen. Onderdeel daarvan is dat het Adviescollege Toetsing Regeldruk (ATR) nadrukkelijker hierover kan adviseren bij Europese en Nederlandse wetsvoorstellen. Een wetswijziging om dit permanent te doen, wacht nog op behandeling in de Tweede Kamer. Daarom heeft de ministerraad ingestemd met het voorstel om daarop vooruitlopend de tijdelijke status van het ATR te verlengen, om toch regeldruk te kunnen aanpakken.

Blog Geert van de Laar: Voor de zzp'er geen win-win, maar verlies-verlies!

Blog Geert van de Laar: Voor de zzp'er geen win-win, maar...

Het is ondertussen wel bekend: de Belastingdienst gaat vanaf 1 januari weer controleren of zzp'ers niet worden ingehuurd voor werk dat eigenlijk in dienstverband zou moeten worden uitgevoerd. Echter, onder druk van de Tweede Kamer krijgen bedrijven die de wet overtreden door schijnzelfstandigen in te huren toch niet allemaal een boete. De reden? Er is veel onrust onder zzp'ers en bedrijven over een wet die al bijna tien jaar niet wordt gehandhaafd.