VSR voorjaarsevent uitgesteld naar september

VSR voorjaarsevent uitgesteld naar september

Het voorjaarsevent van de Vereniging Schoonmaak Research (VSR) stond eigenlijk op de kalender voor 17 mei, maar wordt uitgesteld naar woensdag 7 september. Dat laat de organisatie weten.

"Met name vanwege het lagere aantal aanmeldingen voor het VSR-Event in deze drukkere schoonmaakmaand dan normaal, hebben we besloten om het VSR-Event te verplaatsen", staat geschreven in een mail aan de genodigden.

"Om het programma de volledige aandacht te kunnen geven die het verdient en om de bedrijven die zich inzetten om hun noviteiten tijdens de Innovatiecarrousel aan de overige VSR-leden en -relaties te tonen zo optimaal mogelijk tot hun recht te laten komen, wordt het programma nu georganiseerd op Woensdag 7 september", vervolgt het bericht.

ALV gaat wel door

De Algemene Ledenvergadering voor VSR-leden die ook op 17 mei is gepland, gaat wel door. Deze vindt niet fysiek plaats maar via MS Teams.

Dominique Schreinemachers maakt indruk op VSR Zomerevent

Dominique Schreinemachers maakt indruk op VSR Zomerevent

Na afloop van het jaarlijks VSR Zomerevent op 6 september was één ding glashelder: gastspreker Dominique Schreinemachers had indruk gemaakt op de aanwezigen. Dat bleek wel uit de reacties na afloop. Schreinemachers streefde als helikopterpilote Do naar het creëren van een veilige wereld en zette het publiek tot nadenken over het eigen handelen en eigen missies. De locatie waar het event plaatsvond, het Nationaal Militair Museum in Soest, maakte haar verhaal extra bijzonder. "Hier deed ik mijn eerste vliegritjes, op dit platform ligt mijn hart."

VSR-Zomerevent: "Alle technologieën om het klimaatvraagstuk op te lossen zijn al beschikbaar"

VSR-Zomerevent: "Alle technologieën om het klimaatvraagstuk op te...

Schoonmaakleveranciers, innovators en schoonmaakbedrijven kwamen op 7 september bijeen op het VSR-Zomerevent om hun gedachten te delen over de verduurzaming van de branche. Tijdens een inspirerende middag werden nieuwe ideeën opgedaan en uitgewisseld, goede gesprekken gevoerd en scherpe vragen gesteld. *Tekst: Paula Jansen Foto's: Joris Smid*

"De schoonmakers waren fantastisch tijdens Euro 2020"

"De schoonmakers waren fantastisch tijdens Euro 2020"

Daags nadat het Nederlands elftal een belangrijke stap zette richting deelname aan het WK in 2022 door Turkije met 6-1 te verslaan, werd in de Johan Cruijff ArenA teruggeblikt op Euro 2020. Niet op de prestatie van Oranje, maar wat er op facilitair gebied allemaal kwam kijken bij het voetbaltoernooi. Dit gebeurde tijdens het Zomerevent op 8 september van de Vereniging Schoonmaak Research (VSR). Service Management was aanwezig als toeschouwer en luisterde aandachtig mee.