Paul Raatgever van Proper Glas- en Gevelreiniging overleden

Paul Raatgever van Proper Glas- en Gevelreiniging overleden

Op 20 november jongstleden is Paul Raatgever op 56-jarige leeftijd overleden. Dat liet zijn rechterhand Kevin van den Berg onlangs weten via de LinkedInpagina van Paul. Als redactie wensen we de familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe.

Paul Raatgever is een bekende naam in de schoonmaakbranche, net als zijn grote trots, zijn bedrijf Proper BV. Raatgever richtte het bedrijf in 1993 op als zelfstandig glazenwasser. In de jaren die volgden groeide het bedrijf uit tot een grote speler in de markt.

De grootste wens van Paul was dat zijn bedrijf voortgezet zou worden door zijn zoon Boris en zijn rechterhand Kevin van den Berg. Van den berg is ruim twaalf jaar werkzaam bij Proper en was de laatste vijf jaar de rechterhand van Paul. De afgelopen jaren nam hij al steeds meer taken over. Van den Berg heeft als commercieel directeur de verantwoordelijkheid over de bedrijfsvoering van Proper en is het aanspreekpunt voor alle klanten.

Boris is als glazenwasser werkzaam bij Proper en blijft als erfgenaam die rol ook vervullen. Op dit moment is Boris niet actief betrokken bij de bedrijfsvoering. Door het plotselinge overlijden van zijn vader, is er tijd nodig om zijn rol binnen Proper nader te bepalen en in te vullen.

Het plotselinge overlijden van Paul brengt veel geregel en organisatorische en juridische zaken met zich mee. Daarom liet het officiële bericht van het overlijden van Paul even op zich wachten. Van den Berg laat weten dat ze samen met de projectmanagers en vakspecialisten zorg blijven dragen voor een periodieke en vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden.

Lees meer: