Schrijf je nog tot 5 september in voor de CSU Innovatie Award

Schrijf je nog tot 5 september in voor de CSU Innovatie Award

Je hebt nog vijf dagen om je in te schrijven voor de CSU Innovatie Award. Een mooie kans om je slimme idee in de volgende versnelling te brengen.

De inschrijving voor de CSU Innovatie Award 2024 staat nog een aantal dagen open. Het schoonmaakbedrijf organiseert de awardshow jaarlijks als succesversneller voor impactvolle uitvindingen en ideeën voor de facilitaire sector.

Schrijf je in

"Wat wij vanuit CSU vandaag bedenken, gebruiken we morgen om werk- en leefomgevingen schoner, slimmer en duurzamer te maken. En dat doen we het liefst samen met mensen die ons inspireren. Voor de CSU Innovatie Award zoekt CSU daarom creatieve en nieuwsgierige ondernemers met een vooruitziende blik, om hun verbeeldingskracht te delen", aldus CSU. Daarom roepen ze iedereen op hun innovatie nog in te schrijven.

Prijzen Innovatie Award

En legt je zeker geen windeieren. Zo vertelt de winnaar van de CSU Innovatie Award 2021, BubbleFlush: "Bij CSU hebben ze een netwerk, zij kennen de markt en zij weten wat er speelt. Daarom kunnen wij nu zo snel opschalen". En ook de winnaar van 2022, LESSEAU, laat weten: “Na het winnen van de CSU Innovatie Award hebben wij een grote boost gekregen. Wij zijn bij veel nieuwe klanten. Onze missie om overal vloeibare zeep te vervangen voor blokzeep, krijgt steeds meer vorm.” De winnaar van de award krijgt niet alleen toegang tot het netwerk van het schoonmaakbedrijf, maar ook een investeringsbudget van 10.000 euro, professionele begeleiding en coaching en een marketingboost.

Je schrijft je innovatie in tot 5 september 12:00 uur via de website van CSU >>

Lees meer: