Opleiding: Professioneel gastronoom-sommelier en NIMA-A
Ik ben:
Concept Developer Food bij Sodexo.
Mijn werk bestaat uit:
Het ontwikkelen van nieuwe foodconcepten en het onderhouden van de bestaande concepten. Ik zorg ervoor dat onze services naadloos aansluiten op de behoeften van onze klanten en hun medewerkers.
Belangrijkste FM-trend?
Dat is duurzaamheid. De vraag naar duurzame concepten komt steeds vaker van onze gasten in plaats van opdrachtgevers. Vegetarische gerechten zijn in trek en ook het voorkomen van foodwaste is een hot item geworden bij consumenten.
Over 5 jaar ben ik:
Een marketingexpert op het gebied van foodservices en ik ben dan werkzaam op strategisch niveau.
Grootste verbazing tot nu toe?
Opdrachtgevers en gasten willen steeds vaker catering op horecaniveau. Ik kan me er soms over verbazen dat sommige gasten nog steeds ‘gesubsidieerde kantineprijzen’ verwachten.
Ik verbaas me er soms over dat gasten nog steeds ‘gesubsidieerde kantineprijzen’ verwachten
Grootste succes tot nu toe?
Dat is mijn persoonlijke groei. Ik ben gestart in een operationele functie en doorgegroeid tot een ervaren kracht binnen ons development-team. Mijn geheim? Ik leer iedere dag iets nieuws en blijf positief denken!
Favoriete app of gadget?
Spotify, for sure! Altijd de juiste muziek voor het juiste moment bij de hand.
Grote inspiratiebron?
Eerlijk gezegd heb ik niet één idool. Ik haal mijn inspiratie uit mensen die geloven in hun eigen product en er vol voor gaan.
Wat zou je graag beter kunnen?
Helaas heb ik geen talenknobbel. Naast Engels en Nederlands spreek ik geen andere taal vloeiend, ik zou graag vloeiend Spaans spreken.
Laatst gelezen managementboek?
‘Wie heeft mijn kaas gepikt?’ van Spencer Johnson. Het boek omschrijft mooi dat we onze klanten niet als vanzelfsprekend moeten beschouwen. Het is de uitdaging om iedere keer opnieuw voor verrassing te zorgen.
Bekijk hier het Overzicht van Rising Stars van de laatste maanden