AK Schoonmaak neemt deel Schoonmaakbedrijf Jaap Mol over

AK Schoonmaak neemt deel Schoonmaakbedrijf Jaap Mol over

AK Schoonmaak neemt per 1 maart de schoonmaakwerkzaamheden en het bijbehorende personeel over van Schoonmaakbedrijf Jaap Mol. Het gaat specifiek om alle werkzaamheden die binnen worden uitgevoerd.  Volg Service Management op LinkedIn:

Reden van de overname was voor AK Schoonmaak het versterken van de marktpositie in de regio Hardenberg. Daar opende het bedrijf 3 jaar geleden een vestiging en hebben ze al een klantenkring opgebouwd. “Het is de wens en ambitie van AK Schoonmaak om onze klantenkring nog verder uit te bouwen. Aan ons de schone taak om ‘het stokje’ met veel plezier over te nemen van Jaap Mol. Met deze overname en uitbreiding van een gemotiveerd team komt dat helemaal goed!”

Een stapje terug

Jaap Mol heeft na 11 jaar in de schoonmaakbranche en bij gebrek aan een opvolger besloten een stapje terug te doen. Hij gaat zich alleen nog richten op glasbewassing, vloeronderhoud en specialistische werkzaamheden met minder personeel. “Uiteraard heb ik altijd fijn met mijn team samengewerkt en vele mooie projecten mogen schoonmaken met als belangrijkste resultaat: tevredenheid bij mijn klanten. Mijn grootste wens was dan ook om het over te dragen aan een partij die, net zoals ik, door het vuur gaat voor haar klanten en altijd een hoog kwaliteitsniveau nastreeft. Met drie koppen koffie was een overname zo beklonken. Met Sjaak en het team heb ik een heel goed gevoel en weet ik dat op deze manier mijn klanten in goede (schoonmaak)handen zijn. Met de verkoop van de binnen schoonmaak (kantoorpanden, VvE’s en scholen) aan AK Schoonmaak heeft de onderneming een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar!”

Lees ook: