Tenderoverzicht: openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen (week 16)

Tenderoverzicht: openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen (week 16)

Service Management publiceert elke donderdag een tenderoverzicht met daarin het laatste nieuws over openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen via TenderNed. Heb je een week gemist? Geen paniek. Op onze contracten-pagina bundelen we álle tenderoverzichten.

Openstaand: Waterschap Rivierenland

Opdrachtgever: Waterschap Rivierenland
Werkzaamheden: Schoonmaak en glasbewassing
Waarde: 875.000 euro
Contractduur: Drie jaar en kan twee keer met twee jaar worden verlengd.
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 21-06-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/225180

Alles wat je moet weten

Over schoonmaak aanbesteden

Openstaand: Glasbewassing Gemeente Amsterdam

Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam
Werkzaamheden: de uitvoering van glasbewassing op alle panden die in eigendom zijn van De Gemeente.
Contractduur: Vier jaar, met twee maal twee optiejaren
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 14-06-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/225249

Openstaand: Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Opdrachtgever: Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant
Object: 71 kazernes, dat is goed voor in totaal 31.554 m2 schoonmaak, en 23.017 m2 glasbewassing.
Werkzaamheden: Het schoonmaakonderhoud en glasbewassing (perceel 1) en het leveren van sanitaire middelen aan 70 kazernes (perceel 2).
Gunningscriteria Perceel 1: Weging kwaliteit = 65% // Weging prijs = 35%
Gunningscriteria Perceel 2: Weging kwaliteit = 40% // Weging prijs = 60%
Contractduur: Vier jaar en kan drie worden verlengd met één jaar (beide percelen)
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 02-06-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/225565

Openstaand: Sanitaire voorzieningen Gemeente Amsterdam

Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam
Werkzaamheden Perceel 1: Het leveren en monteren van nieuwe wc-rolhouders, zeepdispensers, handdoekhouders, toiletbrilreinigers en afvalbakken. Ook reparatie en vervanging van de hardware valt binnen dit perceel. Buiten scope valt het verwijderen van de huidige hardware op de locaties van gemeente Amsterdam. Na afloop van de overeenkomst zal de hardware eigendom zijn van de gemeente. Tevens het leveren van de verbruiksartikelen (zeep, handdoekrollen, toiletpapier, toiletbrilreiniger, desinfectiegel) welke tot aan de deur geleverd wordt. De facilitaire teams op locatie zijn verantwoordelijk voor interne distributie en de medewerkers schoonmaak voor het bijvullen.
Werkzaamheden Perceel 2: Het leveren van services die onder Sanitaire Voorzieningen vallen. Hierbij moet gedacht worden aan; omwisselen inloopmatten bij de ingang van gebouwen, leveren en wisselen dames hygiëne boxen, luchtverfrissers, clean seat, wc-borstels, urinoir roosters/blokken en eventueel luierboxen.
Contractduur: Vier jaar. De opdracht kan verlengd worden met twee keer twee jaar.
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 01-06-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/225641

Openstaand: Stichting SAAM Scholen

Opdrachtgever: Stichting SAAM Scholen
Werkzaamheden: Het schoonmaken van de locaties van Stichting SAAM Scholen, minimaal volgens het opgestelde werkprogramma, waarbij tevens flexibiliteit geboden wordt in de dienstverlening op de verschillende locaties, tegen een vooraf overeengekomen budget. De opdracht is verdeeld in twee percelen.
Contractduur: 96 maanden
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 31-05-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/225498

Openstaand: GGD Zaanstreek-Waterland

Opdrachtgever: GGD Zaanstreek-Waterland
Werkzaamheden/Omschrijving: Via een Europese Openbare aanbesteding is GGD Zaanstreek-Waterland voornemens de schoonmaak en glasbewassingactiviteiten uit te besteden in 2 percelen (Schoonmaak en vloeronderhoud is perceel 1 en Glasbewassing is perceel 2) waarbij de voorkeur is deze percelen aan 1 leverancier te gunnen. GGD Zaanstreek-Waterland heeft ervoor gekozen om het onderscheidend vermogen op kwaliteit te leggen, waarbij de inschrijver aantoont per perceel, hoe het beste de kwaliteit aangetoond kan worden binnen de scope van GGD Zaanstreek-Waterland. De nieuwe overeenkomst met de dienstverlener staat voor resultaat gericht schoonmaken en het leveren van “schoonmaak”, kwaliteit en flexibiliteit, welke via een digitale manier op afstand kan worden aangepast en door eigen “DKS” (Dagelijks Kontrole Systeem) opgeleiden mensen gecontroleerd kan worden. Daarnaast zullen deze mensen de bevoegdheid hebben om als DKS controleur kwaliteitsrondes te lopen en om op een willekeurig moment eigen Audits uit te voeren volgens de zgn RQMS of VSR-KMS methodiek.
Waarde: Perceel 1 = circa 90.000 euro // Perceel 2 = circa 10.000 euro
Gunningscriteria (beide percelen): Weging kwaliteit, onderscheidend vermogen (slimmere werkwijzen of schoonmaakinnovaties) = 20% // Weging kwaliteit, kwaliteit en milieuplan = 20% // Weging kwaliteit, periodiek onderhoud = 20% // Weging prijs = 40%
Contractduur (beide percelen): Vier jaar en kan twee keer met één jaar worden verlengd.
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 27-05-2020
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/225438

Aanbesteding gewonnen?
Aanbesteding gewonnen

Wat nu?

Gegund: Provincie Flevoland

Opdrachtgever: Provincie Flevoland
Aantal inschrijvingen: 8
Opdrachtnemer: CSU
Object: Het provinciehuis te Lelystad, drie nevenvestigingen in Zeewolde, Dronten en Emmeloord, en elf brug- en sluisgebouwen, gespreid over de provincie Flevoland.
Werkzaamheden: Schoonmaakonderhoud en sanitaire voorzieningen. Om een duurzaam gastvrije werkomgeving te creëren is de Aanbestedende dienst op zoek naar een Opdrachtnemer die in staat is de doelstellingen van de provincie ten aanzien van de Opdracht maximaal te realiseren.
Waarde: 350.000 euro
Gunningscriteria: Weging kwaliteit, proeftijd = 25 // Weging kwaliteit, tevreden medewerker = 30 // Weging kwaliteit, toekomstbesteding personeel = 30 // Weging kwaliteit, duurzaamheid en circulariteit = 15 // Weging kosten, totale aanneemsom = 15.50 // Weging kosten, additioneel = 9 // Weging kosten, dieptereiniging keuken = 7.75 // Weging kosten, glasbewassing = 6 // Weging kosten, uurtarief productie = 1.50 // Weging kosten, uurtarief toezicht = 1.50 // Weging kosten, uurtarief regio Afroep = 1.50
Status en datum: Gegund.

Gegund: Stichting voor Christelijk Voortgezet Onderwijs voor Zuidoost-Utrecht

Opdrachtgever: Stichting voor Christelijk Voortgezet Onderwijs voor Zuidoost-Utrecht
Aantal inschrijvingen: 1
Opdrachtnemer: Nederrijn Schoonmaak
Werkzaamheden/Omschrijving: Het schoonmaken van de locatie Revius Wijk bij Duurstede vallend onder CVO Groep, volgens het opgestelde werkprogramma, waarbij flexibiliteit geboden wordt in de dienstverlening op de verschillende locaties tegen een vooraf overeengekomen budget. Het beschikbare budget bedraagt € 113.600,-,- exclusief btw op jaarbasis. In dit bedrag zijn alle werkzaamheden opgenomen, waaronder minimaal de opgenomen werkzaamheden in het bijgevoegde werkprogramma.
Status en datum: Gegund.

Ook interessant:

Romaro viert 40-jarig bestaan groots met mooi magazine

Romaro viert 40-jarig bestaan groots met mooi magazine

Romaro Schoonmaakgroep viert dit jaar een mooi jubileum: ze maken al veertig jaar schoon. En dat mag natuurlijk gevierd worden. Dat doen ze met een mooie glossy waarin ze de lezer meenemen in Romaro's ontstaansgeschiedenis, verhalen en beelden van vroeger en nu en een overzicht van belangrijke gebeurtenissen binnen en buiten het bedrijf door de jaren heen.

Tenderoverzicht week 43 (donderdag 24 oktober)

Tenderoverzicht week 43 (donderdag 24 oktober)

Service Management publiceert elke donderdag het tenderoverzicht. Dat is het laatste nieuws over openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen via TenderNed.

Kabinet zet stap met verbeteren aanpak regeldruk

Kabinet zet stap met verbeteren aanpak regeldruk

Minister Beljaarts van Economische Zaken zet zich via het Regeerprogramma in om de last die Nederlandse (mkb-)ondernemers ervaren door regeldruk te verlagen. Onderdeel daarvan is dat het Adviescollege Toetsing Regeldruk (ATR) nadrukkelijker hierover kan adviseren bij Europese en Nederlandse wetsvoorstellen. Een wetswijziging om dit permanent te doen, wacht nog op behandeling in de Tweede Kamer. Daarom heeft de ministerraad ingestemd met het voorstel om daarop vooruitlopend de tijdelijke status van het ATR te verlengen, om toch regeldruk te kunnen aanpakken.

Blog Geert van de Laar: Voor de zzp'er geen win-win, maar verlies-verlies!

Blog Geert van de Laar: Voor de zzp'er geen win-win, maar...

Het is ondertussen wel bekend: de Belastingdienst gaat vanaf 1 januari weer controleren of zzp'ers niet worden ingehuurd voor werk dat eigenlijk in dienstverband zou moeten worden uitgevoerd. Echter, onder druk van de Tweede Kamer krijgen bedrijven die de wet overtreden door schijnzelfstandigen in te huren toch niet allemaal een boete. De reden? Er is veel onrust onder zzp'ers en bedrijven over een wet die al bijna tien jaar niet wordt gehandhaafd.