Nicolien Peters is benoemd tot Directeur Start-Ups bij CSU

Nicolien Peters is benoemd tot Directeur Start-Ups bij CSU

Nicolien Peters is begin januari 2023 benoemd tot Directeur Start-Ups bij Total Care B.V. Deze bestaat uit de afzonderlijke bedrijven CSU (schoonmaak), Tzorg (thuiszorg) en Zizo (particuliere schoonmaak en gemaksdiensten). Het gaat om een compleet nieuwe functie.

De nieuwe functie is gecreëerd om de vernieuwende diensten met meer tijd en aandacht te laten groeien, verder door te ontwikkelen én om nieuwe combinaties toe te voegen. Ook de activiteiten vanuit CSU in Beyond Eyes en van het in 2022 gelanceerde Zizo vallen nu onder de verantwoordelijkheid van Nicolien Peters.

Nieuwe markten aanboren

"Met de komst van Nicolien zetten we als eerste in onze branches een volgende stap met een directeur Start-Ups om onze ambities kracht bij te zetten", aldus Esmée Ficheroux, lid Raad van Bestuur. "Deze keuze past bij wie we zijn en willen zijn: een creator met ondernemersgeest en koplopersambitie. We boren nieuwe markten aan en introduceren nieuwe en slimmere dienstverlening. Klanten willen we bedienen met frisse concepten en innovatieve diensten die we ontwikkelen in bestaande en nieuwe markten.

Samen experimenteren

Ficheroux vervolgt: "We doen dit het liefst met anderen die onze nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht delen. Innoveren is samen experimenteren. Dus staan we open voor slimme co-creaties en jagen we deze aan." De expertise en ervaring van Peters worden ingezet bij het verder bouwen aan samenwerking met partners in bestaande en nieuwe start-up activiteiten.

Ervaring in facilitaire branche

Nicolien Peters heeft een brede achtergrond door operationele en commerciële directiefuncties, binnen en buiten de facilitaire branche en leidde als zelfstandig ondernemer een aantal jaren haar eigen HR-bedrijf. De laatste vier jaar was ze Business Unit Directeur bij Embrace Hospitality Services, onderdeel van Facilicom Group.

Vlnr: Esmée Ficheroux, Bart van der Sluijs, William Vlemmix, John van Hoof

Schoonmaakbedrijf CSU voornemens tot overname ICS

Schoonmaakbedrijf CSU is voornemens collega ICS over te nemen. Bij het Eindhovense bedrijf werken landelijk ruim 1300 medewerkers. De overname sluit goed aan bij de strategische keuze van CSU om naast autonome groei ook middels overnames te groeien. Waarbij ICS goed aansluit bij de marktsegmenten waarbinnen CSU graag wil groeien. De beoogde verkoop is onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Diane van Dijk-Loois, algemeen directeur CSU

Diane van Dijk-Loois nieuwe algemeen directeur CSU

Schoonmaakbedrijf CSU benoemt Diane van Dijk-Loois tot algemeen directeur. Van Dijk is momenteel commercieel directeur van CSU en maakt per 1 oktober 2024 de stap naar de eindverantwoordelijke positie binnen het directieteam.

Alies ten Have (CSU): "Wij staan onze mensen altijd bij"

Alies ten Have (CSU): "Wij staan onze mensen altijd bij"

HR directeur bij CSU Alies ten Have werd geïnterviewd door het Brabants Dagblad naar aanleiding van haar toetreding tot de Raad van Bestuur van het schoonmaakconcern. "Met de toevoeging van portefeuille HR aan de Raad van Bestuur onderstrepen we onze verantwoordelijkheid voor onze 28.000 medewerkers én hun gezinnen. Ik denk dat dit een belangrijk signaal is richting andere bedrijven, zeker in onze sector waarin krappe marges en efficiëntie de boventoon voeren. In de sector is de neiging om de prijs centraal te zetten. Wij zetten liever de mens voorop."

CSU opnieuw nummer 1 schoonmaak in MT500

CSU opnieuw nummer 1 schoonmaak in MT500

CSU is volgens MT/Sprout opnieuw de beste schoonmaakpartner van Nederland. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Management Team (MT500), een lijst van 500 Nederlandse bedrijven met de beste reputatie in het bedrijfsleven.