Pamela Boumeester kondigt vertrek bij Vebego Group aan

Pamela Boumeester kondigt vertrek bij Vebego Group aan

Pamela Boumeester treedt per 1 juli af als voorzitter en lid van de raad van commissarissen van (link: https://www.vebego.com/en/news/pamela-boumeester-to-step-down-as-chair-supervisory-board-vebego-group/ text: Vebego Group target: _blank). Zij heeft er dan een termijn van ruim vier jaar opzitten. De zoektocht naar een opvolger voor Boumeester is inmiddels gestart. Vebego Group hoopt op korte termijn de nieuwe president-commissaris te kunnen aankondigen.

Vebego Group bedankt Boumeester voor haar enorme toewijding aan de onderneming. “Ze heeft een belangrijke rol gespeeld in het versterken en professionaliseren van het bestuur en de governance van het familiebedrijf Vebego, in een tijd van grote transformatie om toekomstbestendig te blijven.”

Loopbaan

Boumeester is tevens commissaris bij WPG uitgevers, H&S, non-executive director bij GlobalVia S.A en coach voor executives. Ook is zij lid van de Raad van Toezicht van Right to Play Nederland, Raad bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam en commissaris (vice-voorzitter) van Koninklijke Jaarbeurs Utrecht. Boumeester is onder meer de voormalig commissaris bij Heijmans N.V., Ordina, Ziggo en Persgroep Nederland. Verder was zij directievoorzitter van NS Poort en NS Reizigers.

Poonawalla Science Park kiest vol vertrouwen voor Vebego Facility Solutions

Poonawalla Science Park kiest vol vertrouwen voor Vebego Facility...

Poonawalla Science Park B.V. (PSP) is eigenaar en beheerder van Utrecht Science Park Bilthoven. Op deze campus werken kennisinstellingen, onderzoeksinstituten en bedrijven intensief samen om nieuwe oplossingen te vinden voor een langer en gezonder leven, nu en in de toekomst. Het bedrijf koos voor de facilitaire dienstverlening voor Vebego Facility Solutions.

Ook Vebego en ISS scoren hoog in MT500

Ook Vebego en ISS scoren hoog in MT500

CSU staat niet als enige schoonmaakbedrijf hoog in de MT500. Ook Vebego en ISS Facility Services scoren goed in de jaarlijkse ranglijst van Management Team (MT500) van MT/Sprout.

Schoonmaakbedrijven en praktijkonderwijs bundelen krachten

Schoonmaakbedrijven en praktijkonderwijs bundelen krachten

Schoonmaakbedrijven Gom, Vebego Cleaning Services en CSU, brancheorganisatie Schoonmakend Nederland en de scholen van Stichting BOOR, Yulius Onderwijs en Horizon hebben op dinsdag 25 juni de samenwerkingsovereenkomst Facilidoor voor PROVSO ondertekend. De samenwerking is uniek. Nooit eerder sloegen werkgevers uit de schoonmaakbranche op deze manier de handen ineen om leerlingen van het praktijkonderwijs (pro) en voortgezet speciaal onderwijs (vso) de stap van school naar werk te laten zetten.

Visie Vebego: "We creëren betekenisvolle banen voor iedereen die kan en wil werken"

Visie Vebego: "We creëren betekenisvolle banen voor iedereen die kan...

Uit de cijfers van het marktonderzoek van Service Management maken we op dat, ondanks de grote personeelstekorten, de historisch hoge inflatie en de voortdurende kostenstijgingen, de schoonmaaksector groei weet vast te houden. Maar hoe kijken de schoonmaakbedrijven op het jaar terug en zien zij de komende jaren? Om daar een beeld van te krijgen, legde Service Management de bestuurders van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland een aantal vragen voor. Want waar uitdagingen zitten, ziet de branche bij uitstek kansen om verder te groeien. Vandaag deelt Mark Keur, algemeen directeur van Vebego, zijn visie.