Ook Vebego en ISS scoren hoog in MT500

Ook Vebego en ISS scoren hoog in MT500

CSU staat niet als enige schoonmaakbedrijf hoog in de MT500. Ook Vebego en ISS Facility Services scoren goed in de jaarlijkse ranglijst van Management Team (MT500) van MT/Sprout.

De ranglijst van MT500 is een lijst van 500 Nederlandse bedrijven met de beste reputatie in het bedrijfsleven. Hij is opgedeeld in verschillende categorieën, waarbij schoonmaak valt onder de zakelijke dienstverlening. Voor het onderzoek wordt gekeken naar de reputatie van Nederlandse bedrijven onder managers, beslissers en leidinggevenden. Het onderzoek wordt uitgevoerd middels een peer-to-peer-beoordeling. Dat houdt in dat de respondenten alleen een oordeel vellen over bedrijven uit hun eigen branche.

Ranking per criterium

Overall staat CSU als nummer 5 op de lijst, waarmee ze net als vorig jaar het best scorende schoonmaakbedrijf zijn. Vebego volgt op nummer 6 en ISS is nummer 7. Vebego scoort daarbij van de schoonmaakbedrijven het hoogst op de criteria klantgerichtheid en goed werkgeverschap. CSU doet het het best op de criteria productleiderschap en duurzaam ondernemerschap. ISS is de beste in excellente uitvoering.

Lees meer:

CSU is finalist voor award Diversiteit in Bedrijf 2024  

CSU is finalist voor award Diversiteit in Bedrijf 2024

CSU is op 1 oktober een van de drie finalisten voor de award Diversiteit in Bedrijf van de Sociaal-Economische Raad (SER). De award gaat eens per twee jaar naar het meest vernieuwende, overdraagbare en effectieve initiatief voor diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. De andere finalisten zijn Amsterdam UMC en IKEA.

Foto: EW

Team EW for Life haalde voor de tiende keer geld op voor...

Op 31 augustus stond het team EW for Life opnieuw aan de start van het jaarlijks terugkerende sportevenement Stelvio for Life in Italië. Ze hebben dit jaar maar liefst 80.144,57 euro opgehaald voor gepersonaliseerd kankeronderzoek van het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT).

Novon gaat Mont Ventoux weer op voor goede doel

Novon gaat Mont Ventoux weer op voor goede doel

Begin september gaan 25 collega's van Novon Schoonmaak de Mont Ventoux beklimmen. Novon neemt dit jaar voor de vijfde keer deel aan de actie Grootverzettegenkanker.

Nieuwe campagne om leren op de werkvloer te stimuleren

Nieuwe campagne om leren op de werkvloer te stimuleren

Dertig procent van de mkb-werknemers in de handel leert veel van hun taken en collega's. Dit is gunstig voor zowel werkgevers als werknemers op de lange termijn. Tegelijkertijd zoekt een deel van de mkb-werkgevers nog naar manieren om leren te bevorderen. Om hen te ondersteunen en leren op de werkvloer te stimuleren, start het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid met de campagne 'Leren op de werkvloer levert aardig wat op'.