Sebastiaan van der Vinne kijkt dankbaar terug op tijd bij Leviy

Sebastiaan van der Vinne kijkt dankbaar terug op tijd bij Leviy

Sebastiaan van der Vinne vertrekt als CEO bij Leviy, het SaaS-platform voor schoonmaak en facility management. Dat maakte hij bekend in een bericht op LinkedIn. "Wanneer je echt van iemand houdt, of in dit geval iets, moet je soms loslaten om de ander te laten groeien en bloeien."

Van der Vinne is medeoprichter van Leviy, dat software ontwikkelt voor de schoonmaak en facilitaire markt om te digitaliseren, optimaliseren en innoveren. “Onze focus is het verbeteren van samenwerking tussen werknemers, teams en technologie. Zo helpen wij onze klanten de beste "customer experience" te bereiken. Tot de portefeuille opdrachtgevers behoren onder meer Vebego, Atalian, CSU, EW Facility Services en Facilicom.

Sterk team

“De afgelopen negen jaar bij Leviy waren het avontuur van mijn leven, waardoor ik meer over mezelf leerde dan ik me ooit had kunnen wensen." Hij is blij met het team waarmee hij samenwerkte. "Bedankt voor je vertrouwen, inzet, toewijding en plezier al die jaren." Van der Vinne spreekt ook zijn dank uit aan alle mensen en bedrijven die in de afgelopen jaren hebben samengewerkt met Leviy.

Overname

Verder richt hij zich tot zvoove Group GmbH. “Bedankt voor het vertrouwen in en de overname van Leviy en de geweldige dingen die we samen hebben kunnen doen in die relatief korte periode. Ik ben ervan overtuigd dat jullie blijven groeien, het goed gaan doen en impact zullen maken! Ik hoop dat iedereen die een rol heeft gespeeld in deze periode van mijn leven weet dat ik voor altijd dankbaar ben voor alles wat je voor mij en Leviy hebt gedaan.”

Romaro viert 40-jarig bestaan groots met mooi magazine

Romaro viert 40-jarig bestaan groots met mooi magazine

Romaro Schoonmaakgroep viert dit jaar een mooi jubileum: ze maken al veertig jaar schoon. En dat mag natuurlijk gevierd worden. Dat doen ze met een mooie glossy waarin ze de lezer meenemen in Romaro's ontstaansgeschiedenis, verhalen en beelden van vroeger en nu en een overzicht van belangrijke gebeurtenissen binnen en buiten het bedrijf door de jaren heen.

Tenderoverzicht week 43 (donderdag 24 oktober)

Tenderoverzicht week 43 (donderdag 24 oktober)

Service Management publiceert elke donderdag het tenderoverzicht. Dat is het laatste nieuws over openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen via TenderNed.

Kabinet zet stap met verbeteren aanpak regeldruk

Kabinet zet stap met verbeteren aanpak regeldruk

Minister Beljaarts van Economische Zaken zet zich via het Regeerprogramma in om de last die Nederlandse (mkb-)ondernemers ervaren door regeldruk te verlagen. Onderdeel daarvan is dat het Adviescollege Toetsing Regeldruk (ATR) nadrukkelijker hierover kan adviseren bij Europese en Nederlandse wetsvoorstellen. Een wetswijziging om dit permanent te doen, wacht nog op behandeling in de Tweede Kamer. Daarom heeft de ministerraad ingestemd met het voorstel om daarop vooruitlopend de tijdelijke status van het ATR te verlengen, om toch regeldruk te kunnen aanpakken.

Blog Geert van de Laar: Voor de zzp'er geen win-win, maar verlies-verlies!

Blog Geert van de Laar: Voor de zzp'er geen win-win, maar...

Het is ondertussen wel bekend: de Belastingdienst gaat vanaf 1 januari weer controleren of zzp'ers niet worden ingehuurd voor werk dat eigenlijk in dienstverband zou moeten worden uitgevoerd. Echter, onder druk van de Tweede Kamer krijgen bedrijven die de wet overtreden door schijnzelfstandigen in te huren toch niet allemaal een boete. De reden? Er is veel onrust onder zzp'ers en bedrijven over een wet die al bijna tien jaar niet wordt gehandhaafd.