Hans Paul Visscher draagt dagelijkse leiding Wecovi over

Hans Paul Visscher draagt dagelijkse leiding Wecovi over

De dagelijkse leiding van Wecovi ligt per 8 januari in handen van Henk Toering. Huidig directeur en eigenaar Hans Paul Visscher geeft vol vertrouwen het stokje door aan de nieuwe Algemeen Directeur. De verandering markeert een nieuw hoofdstuk voor het familiebedrijf.

Visscher startte al op jonge leeftijd bij Wecovi, dat inmiddels al meer dan vijftig jaar (inter)nationale ervaring heeft in de recreatie- en schoonmaakbranche. In 1997 nam hij de dagelijkse leiding over van zijn vader en groeide het bedrijf. Visscher: “Na 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij Wecovi, waarvan 26 jaar als algemeen directeur en eigenaar, voelt het als het juiste moment om de dagelijkse leiding van Wecovi over te dragen.” Hij benadrukt dat hij nauw betrokken blijft bij de ontwikkeling van het familiebedrijf en dat hij zorg zal dragen “voor de borging van het DNA van Wecovi. Daarbij zal ik op strategisch en commercieel vlak mijn bijdrage blijven leveren.” Op de achtergrond blijft hij bijdragen aan het bevorderen van de familiaire en klantgerichte bedrijfscultuur.

Wecovi geeft aan dat de benoeming is ingezet om continuïteit te waarborgen en de bestaande groeiplannen voort te zetten. Met een blijvende focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Het nieuwe directieteam bestaat uit Henk Toering (Algemeen Directeur), Derik Landman (Commercieel Directeur) en Remco van der Weide (Financieel Directeur). Samen vervolgen zij de ingeslagen koers en streven naar verdere groei en innovatie.

Duurzame groei

Toering wil zich graag inzetten om de duurzame en internationale groei van Wecovi voort te zetten. Als directeur, met meer dan 15 jaar ervaring in het vernieuwen en verbeteren van strategisch beleid, benadrukt hij zijn focus op het creëren van impact, het zoeken naar verbinding en het streven naar gezamenlijk succes. “Mijn passie ligt in het laten groeien van een organisatie. Ik kijk er naar uit om samen met het Wecovi-team de groei van de merken Wecoline en Wecovi Service verder uit te bouwen.”

Lees ook: