Gerrit Visser draagt Innovi over aan Danny Grooters

Gerrit Visser draagt Innovi over aan Danny Grooters

Gerrit Visser heeft zijn bedrijf Innovi, importeur en specialist in duurzame reinigingsoplossingen, overgedragen aan Danny Grooters.

Visser heeft het bedrijf door de jaren heen zien groeien. "We bereikten tal van mijlpalen. Van productlanceringen tot strategische samenwerkingen met mooie exclusieve importen, die het bedrijf naar nieuwe hoogten hebben gebracht." Danny Grooters, die nu het roer overneemt, brengt een frisse visie en energie mee. Hij is vastberaden om voort te bouwen op deze sterke basis. “Ik ben dankbaar voor de kans om Innovi te leiden en kijk ernaar uit om samen met het team nieuwe successen te boeken."

Visser blijft voorlopig betrokken als adviseur

Visser blijft voorlopig betrokken als adviseur bij Innovi en om een soepele overgang te waarborgen. “Ik ben ontzettend trots op wat we samen hebben bereikt en heb het volste vertrouwen in Danny’s capaciteiten om Innovi naar de volgende fase te brengen." Grooters was al commercieel directeur bij Innovi. De overname is een belangrijke mijlpaal voor Innovi. Grooters: "We willen zowel klanten als leveranciers bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. We kijken uit naar een toekomst vol innovatie, groei en nieuwe mogelijkheden."

Lees meer: