SieV start cao-loket voor leden

SieV start cao-loket voor leden

In aanloop naar de cao-onderhandelingen is branchevereniging SieV (Schoonmaken is een Vak) op 26 januari het SieV cao-loket gestart. Daar horen zij graag wat de wensen van hun leden zijn voor de nieuwe cao-schoonmaak. Volg Service Management op LinkedIn:

De huidige cao voor schoonmaak- en glasbewassingsbedrijven geldt tot en met 30 juni 2021. “In aanloop naar de onderhandelingen over de nieuwe cao willen we graag ons oor te luister leggen bij onze achterban. We zitten niet aan de onderhandelingstafel, maar willen wel het mandaat van onze leden. Alle 230 leden kunnen hun wensen en vragen over de cao, zoals arbeidsvoorwaarden en contractwisseling, bij het SieV cao-loket neerleggen”, legt Maurice Rutgrink, voorzitter van SieV, uit.

>> Lees ook: SieV geeft visie op cao-onderhandelingen: ‘doet wenkbrauwen fronsen’

Vragen registreren

“Het cao-loket is een professioneel bemand loket. Natuurlijk willen we onze leden een nog betere service verlenen en ze nog gerichter helpen, maar ook een luisterend oor voor onze leden zijn en hun wensen en visie op de schoonmaak-cao horen. Onze leden bellen met een apart telefoonnummer en we registreren enkel de vragen, geen persoonlijke gegevens. We vinden dat enorm belangrijk met het oog op de AVG-wetgeving en de betrouwbaarheid van de ledeninbreng over een gevoelig onderwerp als arbeidsomstandigheden”, onderbouwt Rutgrink.

Leden kunnen het SieV Cao-loket bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur, uitgezonderd feestdagen.

Lees ook: