RAS finalist PensioenWegwijzer 2024

RAS finalist PensioenWegwijzer 2024

De finalisten voor de PensioenWegwijzer 2024 zijn bekend. Prikkl en de RAS behoren tot de finalisten die op 12 november hun initiatief gaan pitchen en kans maken op de winst.

“Een mooie erkenning voor dit project, waarin we proberen zoveel mogelijk werknemers in de branche helpen met heldere informatie. Waarmee ze in staat worden gesteld om de voor hun juiste keuzes te maken richting hun pensioen”, aldus Sietse de Waal, Beleidsadviseur Arbeidsvoorwaarden en Arbeidsrecht bij RAS.

Pensioeninzicht vergroten

De pensioenwegwijzer is een initiatief van Wijzer in geldzaken. Tijdens hun Pensioen3daagse reiken ze de PensioenWegwijzer uit aan initiatieven die mensen helpen hun pensioeninzicht te vergroten en actie te ondernemen. Dit jaar kon de jury kiezen uit in totaal elf mooie inzendingen. Daaruit kozen ze vier finalisten:

  • Finalist 1: Own it. Your read to financial happiness van Shell
  • Finalist 2: Keuzehulp nabestaandenpensioen van BeFrank
  • Finalist 3: Maak ff het sommetje van APG en bpfBOUW
  • Finalist 4: Schoonmaaksector helpt iedereen met een goed gevoel richting zijn pensioen van Prikkl en RAS

Op dinsdag 12 november pitchen de finalisten (in willekeurige volgorde) hun initiatief tijdens het symposium Terugkijken is vooruitzien. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs, waarbij de deelnemers uit de zaal stemmen.

Lees meer: