Tenderoverzicht: openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen (week 6)

Tenderoverzicht: openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen (week 6)

Service Management publiceert elke donderdag een tenderoverzicht met daarin het laatste nieuws over openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen via TenderNed. Heb je een week gemist? Geen paniek. Op onze contracten-pagina bundelen we álle tenderoverzichten.

Marktconsultatie: Marktconsultatie (MC) EA Schoonmaak NS Operatie & Service locaties (kantoren en werkplaatsen)

Opdrachtgever: NS Groep N.V.
Omschrijving: Deze marktconsultatie betreft een uitvraag van NS inzake het verkrijgen van informatie over de schoonmaak van de kantoren en werkplaatsen van NS Operatie & Service. Dit ter voorbereiding van een Europese aanbesteding welke later dit jaar zal starten. De Raamovereenkomsten met de huidige leveranciers voor de 4 percelen (regio Randstad Noord, Randstad Zuid, Regio Noordoost en Regio Zuid) lopen af. Er dienen nieuwe contracten met schoonmaak leveranciers te komen middels een Europese Aanbesteding. Ter voorbereiding op deze aanbesteding wil NS middels een marktconsultatie toetsen of NS op het goede spoor zitten met een aantal uitgangspunten die NS in de aanbesteding wil meenemen. De opties zullen worden gelicht als de Inschrijvers naar tevredenheid de uitvoeringsperformance halen die later in de Gunningsleidraad zal worden beschreven.
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/218869

Marktconsultatie: Schoonmaakdiensten

Opdrachtgever: Erasmus MC
Omschrijving: Betreft een aanbesteding voor de schoonmaakdienstverlening in het gehele Erasmus MC welke verdeeld wordt over twee percelen. Zorg en Niet zorg. €10.000.000,- per jaar verdeeld over twee percelen
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/218966

Openstaand: EA Schoonmaakdienstverlening

Opdrachtgever: Universitair Medisch Centrum Utrecht
Werkzaamheden: Dit is een Europese Openbare aanbesteding van het UMC Utrecht. De aanbesteding betreft schoonmaakdienstverlening, inclusief glasbewassing en gevelreiniging. De Aanbestedende dienst wordt in deze aanbesteding verder aangeduid als “UMC”, voor zover niet anders aangeduid. UMC wenst hiertoe een raamovereenkomst te sluiten met één ondernemer voor de duur van vier jaar, met twee keer een optie tot verlenging van één jaar. Met deze aanbesteding wenst het UMC een marktconforme en toekomstbestendige overeenkomst te sluiten die aansluit op de schoonmaakvisie en organisatiedoelstellingen van het UMC.
Contractduur: 48 maanden, 2 verlengingen van 1 jaar mogelijk
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 28-03-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/218610

Openstaand: Schoonmaakdienstverlening en glasbewassing

Opdrachtgever: Stichting Nuffic
Werkzaamheden: De opdracht behelst schoonmaak van de binnenzijde van het kantoorpand aan de Kortenaerkade 11 in Den Haag. Hieronder wordt verstaan de reiniging van bureaus, sanitair, tafels in vergaderruimten, receptiedesk, vloeren, etc. De werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden op een verantwoorde en hygiënische wijze om op die manier de representativiteit van het pand en de hygiëne voor de medewerkers te waarborgen. De aanbesteding betreft in het totaal circa 4.192,60 m2 vloeroppervlakte en 1.661,60 m2 oppervlakte glas.
Gunningscriteria: Kwaliteitscriterium Proactiviteit en flexibiliteit: 20% / Kwaliteitscriterium MVO en social return: 30% / Kwaliteitscriterium Plan van aanpak: 10% / Prijs: 40%
Contractduur: 2 jaar, 4 verlengingen van 1 jaar mogelijk
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 22-03-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/218620

Openstaand: Europese aanbesteding voor schoonmaakdiensten en glasbewassing

Opdrachtgever: Stichting voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Reformatorische grondslag te Gorinchem
Werkzaamheden: Doelstelling van deze aanbesteding is om met één geschikte opdrachtnemer een overeenkomst aan te gaan die kan voorzien in de behoefte naar schoonmaakdiensten en glasbewassing. Aanbestedende dienst wenst dit doel te realiseren door middel van een Europese aanbesteding voor schoonmaakdiensten en glasbewassing volgens een openbare procedure, waar de ‘inschrijving met de beste prijs-kwaliteitsverhouding’ het uitgangspunt is. De gemiddelde huidige schoonmaakkosten zijn circa € 200.00,- per jaar, deze bedragen zijn exclusief 21% BTW. De omvang van levering is gebaseerd op de gemiddelde jaarlijkse afnamecijfers van de afgelopen jaren.
Contractduur: 24 maanden, verlenging mogelijk tot maximaal 120 maanden
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 02-04-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/218630

Openstaand: EA Dieptereiniging Ambulances

Opdrachtgever: Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond
Werkzaamheden: Dieptereiniging Ambulances voor de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.
Gunningscriteria: Kwaliteit: 70% / Prijs: 30%
Contractduur: 24 maanden, 2 verlenging van 1 jaar mogelijk
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 25-03-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/218719

Openstaand: Niet openbare Europese aanbesteding schoonmaakdienstverlening

Opdrachtgever: Scholengroep OPRON, stichting voor openbaar primair onderwijs
Werkzaamheden: Het doel van Scholengroep OPRON is om een sociale onderneming te selecteren en contracteren, die zich volledig inspant voor een sociaal verantwoorde schoonmaakdienstverlening op de 14 schoollocaties en het bestuurskantoor binnen het vastgestelde budget met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Om die reden heeft scholengroep OPRON ervoor gekozen om gebruik te maken van artikel 2.82 van de Aanbestedingswet 2012. Scholengroep OPRON wil deze opdracht voorbehouden aan sociale werkplaatsen en aan ondernemers die de maatschappelijke en professionele integratie van gehandicapten of kansarmen tot hoofddoel hebben, of de uitvoering ervan voorbehouden in het kader van programma’s voor beschermde arbeid, mits ten minste 30% van de werknemers van deze werkplaatsen, ondernemingen of programma’s gehandicapte of kansarme werknemers zijn.
Contractduur: 3 jaar, met een mogelijkheid tot verlenging van 3 maal 1 jaar
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 15-03-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/218790

Gegund: Schoonmaakonderhoud en glasbewassing

Opdrachtgever: Gemeente Terschelling
Opdrachtnemer: hectas Facility Services C.V.
Werkzaamheden: De aanbesteding betreft werkzaamheden in 10 gebouwen van de gemeente Terschelling
Status en datum: Gegund
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/218585

Gegund: EA Schoonmaakdiensten

Opdrachtgever: Stichting Kennisnet
Opdrachtnemer: B2-Clean BV
Werkzaamheden: Schoonmaakdiensten pand Paletsingel 32 Zoetermeer. Binnen de huidige locatie zijn 105 personeelsleden werkzaam alsmede een aantal externen. Bij Kennisnet wordt flexibel gewerkt: werknemers worden in de gelegenheid gesteld tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. Dat hoeft dus niet op de locatie Zoetermeer te zijn. Ten behoeve van haar medewerkers heeft Kennisnet 3 verdiepingen ter beschikking. Kennisnet heeft circa 105 flexibele werkplekken waarvan er max. 75 worden bezet per dag. Daarnaast bevinden zich in het pand 10 overlegruimten variërend van klein tot groot.
Het bovenstaande beschrijft de situatie zoals die was voor de intelligente lockdown en was dus de normale pre-corona situatie. In de Corona (beperkt open) situatie zijn de reguliere 105 werkplekken teruggebracht naar 36 flexibele werkplekken welke overigens niet iedere dag allemaal bezet zijn. In de oktober situatie is het kantoorpand volledig gesloten vanwege de volledige thuiswerkplicht.
Status en datum: Gegund
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/218933

>> Lees ook: Waarom schrijven regionale schoonmaakbedrijven niet in op Europese aanbestedingen?

[content_block id=116250 slug=volg-service-management-op-link