Tenderoverzicht: openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen (week 9)

Tenderoverzicht: openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen (week 9)

Service Management publiceert elke donderdag een tenderoverzicht met daarin het laatste nieuws over openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen via TenderNed. Heb je een week gemist? Geen paniek. Op onze contracten-pagina bundelen we álle tenderoverzichten. Volg Service Management op LinkedIn:

Marktconsultatie: Schoonmaakdienstverlening en Sanitaire voorzieningen

Opdrachtgever: Stichting Saxion
Omschrijving: Marktconsultatie Schoonmaakdienstverlening en Sanitaire voorzieningen (verwachte einddatum: 26-03-2021). Ten behoeve van aankomende aanbesteding(en) schoonmaakdienstverlening en sanitaire voorzieningen voor alle Saxion locaties.
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/220952

Vooraankondiging: EA Schoonmaak Stations

Opdrachtgever: NS Groep N.V.
Omschrijving: NS Stations BV is voornemens om aanbesteding te organiseren voor de schoonmaak van stations. Het doel van deze vooraankondiging is om de markt te informeren over de gekozen procedure en perceelindeling, mede naar aanleiding van het doorlopen van een marktconsultatie. NS Stations heeft de keuze gemaakt om 2 percelen uit te gaan vragen in de aanbesteding, perceel 1 Noord en perceel 2 Zuid, waarbij er maximaal 1 perceel aan een leverancier gegund wordt. NS Stations heeft voor een openbare procedure gekozen, waarvan de aankondiging rond de zomer gepubliceerd gaat worden.
In Perceel Noord (randstad noord en noord oost) zijn 261 treinstations, verdeeld over de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Perceel Noord bevat een omzetwaarde van circa 13 miljoen per contractjaar.
In Perceel Zuid (regio randstad zuid en regio zuid) zijn 138 treinstations, verdeeld over de provincies: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid Holland. Perceel Zuid bevat een omzetwaarde van circa 8,5 miljoen per contractjaar.
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/220625

Openstaand: Aanbesteding schoonmaakdienstverlening Hogeschool KPZ

Opdrachtgever: KPZ
Omschrijving: Het doel van de Aanbestedende dienst is het selecteren en contracteren van één (1) Inschrijver voor de schoonmaakdienstverlening gedurende een initiële periode van drie (3) jaar. Aanbestedende dienst heeft een éénzijdige, optionele verlengingsmogelijkheid van zeven (7) keer één (1) jaar. Deze opdracht is gezien de omvang niet onderverdeeld in percelen. Inschrijven op een gedeelte van de opdracht, zoals enkel glasbewassing is niet toegestaan en leidt tot uitsluiting van verdere deelname aan de aanbestedingsprocedure. De onderhavige opdracht in deze aanbesteding qua schoonmaak vertegenwoordigt een jaarwaarde exclusief BTW van ca. € 120.000,- tot € 133.000,- en voor de glasbewassing is dit een geschatte jaarwaarde exclusief BTW van ca. € 10.000 tot € 14.000,-.
Contractduur: 3 jaar, 7 verlengingen mogelijk van 1 jaar
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 22-04-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/220843

Openstaand: Schoonmaakdienstverlening Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs

Opdrachtgever: Ons Middelbaar Onderwijs
Werkzaamheden: Betreft het schoonmaakonderhoud van 7 scholen(groepen) in het voortgezet onderwijs, regio Noord-Brabant. De omvang wordt uitgedrukt in m2 en dit varieert per school.
Gunningscriteria: Kwaliteit: 80% / Prijs: 20%
Contractduur: geen verlenging mogelijk, startdatum 1-9-2021
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 12-04-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/220422

Openstaand: Schoonmaakdienstverlening en glasbewassing

Opdrachtgever: Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad
Werkzaamheden: Dit betreft openbare aanbestedingsprocedure van schoonmaakdienstverlening en glasbewassing voor één schoolgebouw “De Campus” (3600 leerlingen) in Lelystad Aanleiding is de afloop van de lopende overeenkomst. Aanbestedende dienst is de Stichting Voortgezet Onderwijs Lelystad. De aanbestedende dienst wenst een Prestatie overeenkomst aan te gaan met één Opdrachtnemer voor de maximale duur van zeven (7) jaar, te weten een vaste, initiële periode van twee (2) jaar, waarvan het eerste jaar geldt als proeftijd, met de mogelijkheid tot verlenging door Opdrachtgever tot vijfmaal (5x) één (1) jaar. De uitvoering van de werkzaamheden zal starten per 1 augustus 2021.
Contractduur: 2 jaar, 5 keer verlenging van 1 jaar mogelijk
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 02-04-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/220608

Openstaand: Schoonmaakdiensten

Opdrachtgever: Gemeente Reusel- DeMierden
Werkzaamheden: De overeenkomst bestaat uit de schoonmaak van het gemeentehuis, de bibliotheek plus aansluitende ruimte, en de gemeentewerf, inclusief het aanvullen van verbruiksartikelen in de sanitaire ruimten en de dagelijkse sluiting van het gemeentehuis.
De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van minimaal twee (2) jaar met drie optionele verlengingen van twee (2) jaar tot een totaal maximum van acht (8) jaar. De ingangsdatum van de overeenkomst is 1 juli 2021.
Gunningscriteria: Kwaliteitscriterium Borging kwaliteit: 25% / Kwaliteitscriterium Stabiele gekwalificeerde personeelsbezetting: 25% / Prijs: 50%
Contractduur: 2 jaar, 3 verlengingen van 2 jaar mogelijk
Status en datum: Open. Sluitingsdatum = 13-04-2021
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/221030

Aanbesteding gewonnen?

Alles over de opstartfase

Gegund: Schoonmaak

Opdrachtgever: Stichting Lucas Onderwijs
Opdrachtnemer: Perceel 1, 2 en 4: B2-Clean B.V. / Perceel 3: CSU B.V.
Werkzaamheden: Het doel van deze Aanbesteding van Stichting Lucas Onderwijs is het contracteren van partijen die schoonmaakdiensten uitvoeren ten behoeve van vier Percelen te weten: Kindcentrum Bamboe, de Regenboog, Basisschool Jeroen (Primair Onderwijs (PO)) en ISW Westland Vakcollege (Voortgezet Onderwijs (VO)).
Gunningscriteria: Kwaliteitscriterium Samenwerking: 20% / Kwaliteitscriterium Kwaliteit: 20% / Kwaliteitscriterium Overname personeel: 20% / Prijs: 40%
Status en datum: Gegund
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/220404

Gegund: schoonmaakdienstverlening voor Veluwse Onderwijsgroep Locaties C4

Opdrachtgever: Stichting Veluwse Onderwijsgroep
Opdrachtnemer: SMB Willems B.V.
Werkzaamheden: De opdracht betreft het geheel aan schoonmaak (dagelijks, periodiek, vloeronderhoud) op de locaties van het Veluws College Walterbosch (Waltersingel 130 en Jachthoornlaan 15) te Apeldoorn.
Status en datum: Gegund
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/220859

Gegund: Europese aanbesteding schoonmaakonderhoud

Opdrachtgever: Stichting Meridiaan College katholieke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs
Opdrachtnemer: Perceel 1, 2, 3 en 4: Schoonmaakbedrijf drost en zonen bv
Werkzaamheden: Perceel 1: betreft 2 locaties met totaal ongeveer 5.970 m² vloeroppervlakte. Binnen de locatie zijn kantoren/vergaderruimten, sanitaire ruimten, leslokalen en verkeersruimten te onderscheiden. Perceel 2: betreft 1 locaties met totaal ongeveer 5.940 m² vloeroppervlakte. Binnen de locatie zijn kantoren/vergaderruimten, sanitaire ruimten, leslokalen en verkeersruimten te onderscheiden. Perceel 3: betreft 1 locaties met totaal ongeveer 2.230 m² vloeroppervlakte. Binnen de locatie zijn kantoren/vergaderruimten, sanitaire ruimten, leslokalen en verkeersruimten te onderscheiden. Perceel 4: betreft 1 locaties met totaal ongeveer 4.170 m² vloeroppervlakte. Binnen de locatie zijn kantoren/vergaderruimten, sanitaire ruimten, leslokalen en verkeersruimten te onderscheiden.
Status en datum: Gegund
URL voor meer informatie: https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/221007

>> Lees ook: Waarom schrijven regionale schoonmaakbedrijven niet in op Europese aanbestedingen?