Ontbijtsessie focust op flexibele arbeid: een zegen of een plaag?

Ontbijtsessie focust op flexibele arbeid: een zegen of een plaag?

Personeel aannemen stelt veel schoonmaakondernemers voor de vraag: doe ik dat op vaste of flexibele basis? Wat zijn de juridische voor- en nadelen van deze opties? En wat moet je vastleggen voor de werknemers? Tijdens de ontbijtsessie van The Legal Company komen al deze aspecten aan bod.

Voorbeelden uit de praktijk

Ondernemingsjuristen Hella Vercammen en Marit Mulder bespreken tijdens de Masterclass flexibele arbeid, op donderdag 23 maart, alle juridische aspecten van het in dienst nemen van personeel of het gebruik van zzp’ers. Zij doen dit aan de hand van praktische voorbeelden uit de praktijk. Zo gaan zij bijvoorbeeld in op de onderwerpen uitzenden of payrollen, oproep-contracten, huidige en aankomende wettelijke regeling voor zzp’ers en schijnzelfstandigheid bij zzp’ers.

Flexibele arbeid

Deelnemers weten na afloop van deze masterclass waar ze op moeten letten bij het opstellen en naleven van de verschillende contracten voor flexwerkers en zzp’ers. Ook zijn zij op de hoogte van spelregels rondom flexibele arbeid.
De masterclass flexibele arbeid wordt gehouden op donderdag 23 maart in Amstelveen. Aanmelden kan bij The Legal Company.