Mamma Mia! The Party kiest voor EW Facility Services

Mamma Mia! The Party kiest voor EW Facility Services

Mamma Mia! The Party heeft voor EW gekozen als schoonmaakpartner. De keuze viel op EW, niet alleen om de goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook haar jarenlange ervaring in theaters, waar gastvrijheid een belangrijke rol speelt.

De schoonmaakmedewerkers van EW verzorgen de schoonmaak voor, tijdens en na alle shows. En de schoonmaak van alle ruimtes die gebruikt worden tijdens de shows. Tevens verzorgt EW de levering van de sanitaire voorzieningen.

Ultieme gastbeleving

De officiële première van Mamma Mia! The Party was vrijdag 27 september 2024. En de recensies zijn veelbelovend. Om alle magie van de show tot zijn recht te laten komen, is een schone omgeving natuurlijk van belang. Gedurende zeven voorstellingen per week en met maar liefst 630 gasten per voorstelling, zetten de medewerkers van EW zich in tot in de late uurtjes. De Facility Hosts zorgen ervoor dat gedurende de dag alle ruimtes spic en span blijven. Deze aandacht voor details zorgt voor een constant hygiënische omgeving. Zo blijft ook Mamma Mia! The party uitblinken. De nieuwe partners kijken dan ook uit naar een waardevolle en duurzame samenwerking, zodat veel bezoekers kunnen genieten van deze onvergetelijke show.

Lees meer:

Schiphol gunt schoonmaakaanbesteding: Victoria komt erbij

Schiphol gunt schoonmaakaanbesteding: Victoria komt erbij

Schiphol wil nieuwe, langdurige, contracten sluiten met GOM, Hago Airport Services en Victoria voor de schoonmaakwerkzaamheden in de terminal en bagagekelder. Dat maakt de luchthaven in een voorlopige gunning in de aanbestedingsprocedure bekend. Schiphol gaat nauwer samenwerken met de schoonmaakbedrijven en hun medewerkers om de schoonmaak in de terminal en de ervaring van passagiers te verbeteren. Daarbij is de kwaliteit van werk voor het personeel een topprioriteit.

Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam kiest voor FHV Facility Groep

Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam kiest voor FHV Facility Groep

Begin deze maand is FVH Facility Groep gestart met het schoonmaak-/glasonderhoud op Winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam. Na een aanbestedingstraject is FVH door Colliers en Duijnstede Beheer B.V. als beste partij gekozen.

Foto: LSG

Groothandel LSG en zorgorganisatie Norschoten gaan samenwerken

LSG Schoonmaakgroothandel en Zorgorganisatie Norschoten gaan een langdurig partnerschap aan. "Op basis van vertrouwen, verbinding, vakmanschap en verantwoordelijkheid brengen we Norschoten in beweging. We waaien samen een frisse wind van hart tot hart door de ouderenzorg", schrijft LSG.

Hoogwegt en EW Facility Services vervolgen samenwerking tevreden

Hoogwegt en EW Facility Services vervolgen samenwerking tevreden

Op 1 september vorig jaar startte EW Facility Services met haar schoonmaakdienstverlening bij Hoogwegt in Arnhem. EW verzorgt hier naast het schoonmaakonderhoud ook de glasbewassing aan de binnenzijde van het gebouw, voert dieptereiniging uit en levert de sanitaire supplies.