Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam kiest voor FHV Facility Groep

Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam kiest voor FHV Facility Groep

Begin deze maand is FVH Facility Groep gestart met het schoonmaak-/glasonderhoud op Winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam. Na een aanbestedingstraject is FVH door Colliers en Duijnstede Beheer B.V. als beste partij gekozen.

Zuidplein ligt in Rotterdam Zuid en is een van de drukst bezochte winkelcentra van Nederland met jaarlijks circa 13 miljoen bezoekers. Na twee jaar renoveren is de shopping mall vernieuwd. Het hele gebied rondom Zuidplein (ook wel Hart van Zuid genoemd) is al jaren in renovatie. Het busstation is vernieuwd en Theater Zuidplein heeft een prachtig nieuw gebouw. FVH draagt nu dus bij aan de beleving van het vernieuwde winkelcentrum door een kwalitatieve schoonmaakdienstverlening.

Lees meer:

Schiphol gunt schoonmaakaanbesteding: Victoria komt erbij

Schiphol gunt schoonmaakaanbesteding: Victoria komt erbij

Schiphol wil nieuwe, langdurige, contracten sluiten met GOM, Hago Airport Services en Victoria voor de schoonmaakwerkzaamheden in de terminal en bagagekelder. Dat maakt de luchthaven in een voorlopige gunning in de aanbestedingsprocedure bekend. Schiphol gaat nauwer samenwerken met de schoonmaakbedrijven en hun medewerkers om de schoonmaak in de terminal en de ervaring van passagiers te verbeteren. Daarbij is de kwaliteit van werk voor het personeel een topprioriteit.

Mamma Mia! The Party kiest voor EW Facility Services

Mamma Mia! The Party kiest voor EW Facility Services

Mamma Mia! The Party heeft voor EW gekozen als schoonmaakpartner. De keuze viel op EW, niet alleen om de goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook haar jarenlange ervaring in theaters, waar gastvrijheid een belangrijke rol speelt.

Foto: LSG

Groothandel LSG en zorgorganisatie Norschoten gaan samenwerken

LSG Schoonmaakgroothandel en Zorgorganisatie Norschoten gaan een langdurig partnerschap aan. "Op basis van vertrouwen, verbinding, vakmanschap en verantwoordelijkheid brengen we Norschoten in beweging. We waaien samen een frisse wind van hart tot hart door de ouderenzorg", schrijft LSG.

Hoogwegt en EW Facility Services vervolgen samenwerking tevreden

Hoogwegt en EW Facility Services vervolgen samenwerking tevreden

Op 1 september vorig jaar startte EW Facility Services met haar schoonmaakdienstverlening bij Hoogwegt in Arnhem. EW verzorgt hier naast het schoonmaakonderhoud ook de glasbewassing aan de binnenzijde van het gebouw, voert dieptereiniging uit en levert de sanitaire supplies.