Reserveerapp en online contractmanagementsysteem gaan samenwerken

Reserveerapp en online contractmanagementsysteem gaan samenwerken

Approxx en Consensus Group gaan samenwerken. De eerste biedt de Flexapp (een werkplekreserveer- en optimalisatietool ) en de tweede biedt een  facilitaire online contractmanagementsysteem voor kostenbeheersing. Deze heet Ant Solutions.Volg Service Management op LinkedIn:

“Deze combinatie biedt dé ideale oplossing voor maximale flexibiliteit en biedt tevens de mogelijkheid veilig, overzichtelijk en met flexibele facilitaire kosten terug te keren naar de eigen werkplek”, zegt Rob Boele van de Consensus Groep. “Enerzijds biedt deze samenwerking middels de FlexApp, optimale flexibiliteit & veiligheid qua werkplek, anderzijds wordt via het beheersysteem Ant Solutions,een maximale beheersing van de facilitaire kosten geboden.”

Reserveren werkplek

Via de FlexApp is het mogelijk op afstand een werkplek, die voldoet aan de richtlijnen van de RIVM, binnen de reguliere werkomgeving te reserveren. Enop basis van het daadwerkelijke aanwezigheidsniveau kunnen de diverse facilitaire kosten binnen het beheersysteem Ant Solutions steeds adequaat afgeschaald of opgeschaaldworden. Boele: “Flexapp en Ant Solutions zijn open data solutions zodat een connectie met de bestaande netwerkomgeving niet nodig is. Bovendien zijn beide systemen snel toepasbaar en desgewenst separaat of gefaseerd in te zetten.”

Op de foto van links naar rechts:Henk Cornelisse( Facility Specialists), Edward van Zuidam (Approxx), Sander Munsterman(Approxx), Rob Boele (Consensus Group) en Eric de Jong (In2mediair).

Lees ook
BOMA lanceert nieuwe app: BOMA in the Pocket
Ook Duitse schoonmaakmarkt krijgt klappen door coronacrisis

Vlnr.: Ad Klösters en Job Klösters (Nocore), John de Jong ( i8) en Bram Visser (Visser’s Solution)

Nocore, i8 en Visser's Solutions gaan samen voor datagedreven schoonmaakoplossingen

Nocore, leverancier van softwareoplossingen voor schoonmaakbedrijven, kondigt de strategische samenwerking aan met i8, een expert in Business Intelligence, en Visser's Solution, een consultancyfirma voor proces- en systeemoptimalisatie. Onder de noemer Nocore Analytics gaan zij innovatieve en datagedreven producten en diensten leveren aan schoonmaakbedrijven.

Kijktip: webinar VSR over meten in de schoonmaakbranche

Kijktip: webinar VSR over meten in de schoonmaakbranche

Wat is het effect van schoonmaakmetingen op schoonmakers, eindgebruikers en opdrachtgevers? Tijdens het webinar 'De schoonmaakbranche breed uitgemeten' stond de impact van meetmethodes in de schoonmaakbranche centraal. Aan de hand van verschillende thema's en stellingen gingen de tafelgasten met elkaar en met deelnemers via de chat in discussie.

ICS werkt met datagedreven schoonmaakprogramma bij Heijmans

ICS werkt met datagedreven schoonmaakprogramma bij Heijmans

Afgelopen maand heeft ICS het datagedreven software systeem Optimize ingezet bij opdrachtgever Heijmans. Na het draaien van verschillende pilots is het programma klaar om geïmplementeerd te worden bij opdrachtgevers. Heijmans is een van de eerste klanten waar ICS Optimize inzet voor datagedreven schoonmaak.

Schoonmakend Nederland biedt leden meer inzicht met data

Schoonmakend Nederland biedt leden meer inzicht met data

Schoonmaakbranchevereniging Schoonmakend Nederland wil haar leden helpen met het inzetten van data om hun dienstverlening verder te optimaliseren. Daarom hebben ze Creates in de arm genomen. De digitale partner gaat de leden van Schoonmakend Nederland met behulp van Microsoft Fabric en hun standaard B2B (leden)portaal met Power BI embedded voorzien van een gepersonaliseerde marktmonitor.