Nocore, i8 en Visser's Solutions gaan samen voor datagedreven schoonmaakoplossingen

Nocore, i8 en Visser's Solutions gaan samen voor datagedreven schoonmaakoplossingen
Vlnr.: Ad Klösters en Job Klösters (Nocore), John de Jong ( i8) en Bram Visser (Visser’s Solution)

Nocore, leverancier van softwareoplossingen voor schoonmaakbedrijven, kondigt de strategische samenwerking aan met i8, een expert in Business Intelligence, en Visser's Solution, een consultancyfirma voor proces- en systeemoptimalisatie. Onder de noemer Nocore Analytics gaan zij innovatieve en datagedreven producten en diensten leveren aan schoonmaakbedrijven.

Het team zal zich concentreren op producten en diensten voor schoonmaakbedrijven, gericht op het efficiënter inrichten van de bedrijfsprocessen op basis van data. De strategie is om vanuit de data te beoordelen uit welke bedrijfsprocessen de meeste winst te behalen valt. Om vervolgens met een gerichte aanpak de betreffende bedrijfsprocessen efficiënter in te richten en zo systeemoptimalisatie voordelen te behalen.

Expertise combineren

Deze samenwerking combineert de expertise van Bram Visser op het gebied van procesoptimalisatie, de Business Intelligence kennis van i8 en de diepgaande kennis van Nocore op het gebied van softwareoplossingen voor de schoonmaaksector. Ze gaan het dienstenpakket daarbij op korte termijn verder uitbreiden met de ontwikkeling van geavanceerde AI-technologieën. Daarnaast worden nieuwe consultants opgeleid om klanten te ondersteunen bij het implementeren en maximaliseren van de voordelen van de innovatieve oplossingen.

Kracht van data

“Wij geloven sterk om vanuit de kracht van data, schoonmaakbedrijven te helpen hun prestaties te verbeteren en hun concurrentiepositie te versterken in een steeds veranderende markt”, aldus Ad Klösters, algemeen directeur van Nocore.

Lees meer:

ICS werkt met datagedreven schoonmaakprogramma bij Heijmans

ICS werkt met datagedreven schoonmaakprogramma bij Heijmans

Afgelopen maand heeft ICS het datagedreven software systeem Optimize ingezet bij opdrachtgever Heijmans. Na het draaien van verschillende pilots is het programma klaar om geïmplementeerd te worden bij opdrachtgevers. Heijmans is een van de eerste klanten waar ICS Optimize inzet voor datagedreven schoonmaak.

Schoonmakend Nederland biedt leden meer inzicht met data

Schoonmakend Nederland biedt leden meer inzicht met data

Schoonmaakbranchevereniging Schoonmakend Nederland wil haar leden helpen met het inzetten van data om hun dienstverlening verder te optimaliseren. Daarom hebben ze Creates in de arm genomen. De digitale partner gaat de leden van Schoonmakend Nederland met behulp van Microsoft Fabric en hun standaard B2B (leden)portaal met Power BI embedded voorzien van een gepersonaliseerde marktmonitor.

VSR-webinar: "Beter uit met minder metingen en meer focus op welzijn en werkgeluk"

VSR-webinar: "Beter uit met minder metingen en meer focus op welzijn en werkgeluk"

Wat is het effect van schoonmaakmetingen op schoonmakers, eindgebruikers en opdrachtgevers? Tijdens het webinar 'De schoonmaakbranche breed uitgemeten' stond de impact van meetmethodes in de schoonmaakbranche centraal. Aan de hand van verschillende thema's en stellingen gingen de tafelgasten met elkaar en met deelnemers via de chat in discussie.

Woon VSR-webinar 'De schoonmaakbranche, breed uitgemeten' bij

Woon VSR-webinar 'De schoonmaakbranche, breed uitgemeten' bij

Vorige week deelden we de aanmeldlink al, maar nu is er meer informatie bekend over het VSR webinar meten en mensen. Het webinar genaamd 'De schoonmaakbranche, breed uitgemeten' gaat over de impact van meetmethoden in de schoonmaaksector op de schoonmaker, eindgebruiker en opdrachtgever.