Schoonmakend Nederland biedt leden meer inzicht met data

Schoonmakend Nederland biedt leden meer inzicht met data

Schoonmaakbranchevereniging Schoonmakend Nederland wil haar leden helpen met het inzetten van data om hun dienstverlening verder te optimaliseren. Daarom hebben ze Creates in de arm genomen. De digitale partner gaat de leden van Schoonmakend Nederland met behulp van Microsoft Fabric en hun standaard B2B (leden)portaal met Power BI embedded voorzien van een gepersonaliseerde marktmonitor.

Schoonmakend Nederland heeft zich ten doel gesteld het (maatschappelijk) verdienend vermogen van haar leden te vergroten. Eén van de initiatieven om hier aan te voldoen is het opzetten van een toekomstbestendig dataplatform waar data veilig wordt verwerkt en informatie via een Marktmonitor op een laagdrempelige manier wordt gepresenteerd aan leden.

Inzichten bieden

Data kan veel inzichten bieden die ten goede kunnen komen aan de dienstverlening en het omgaan met het schoonmaakpersoneel. Creates gaat voor Schoonmakend Nederland starten met datainzichten rondom omzet en ziekte. In de toekomst zullen ze de marktomonitor verder uitbouwen met meer waardevolle inzichten. Leden zien, wanneer ze inloggen in het portaal, hun eigen cijfers in vergelijking met branchegemiddelden.

Toegevoegde waarde

Creates kijkt ernaar uit om de marktmonitor samen tot een succes te maken en verder uit te breiden voor de leden van de branchevereniging. Ook bij Schoonmakend Nederland zijn ze blij met deze stap. "Als de leden er toegevoegde waarde uithalen is het project geslaagd", aldus Rick van der Gaag, projectmanager vanuit Schoonmakend Nederland voor dit project.

Lees meer:

Vlnr.: Ad Klösters en Job Klösters (Nocore), John de Jong ( i8) en Bram Visser (Visser’s Solution)

Nocore, i8 en Visser's Solutions gaan samen voor datagedreven schoonmaakoplossingen

Nocore, leverancier van softwareoplossingen voor schoonmaakbedrijven, kondigt de strategische samenwerking aan met i8, een expert in Business Intelligence, en Visser's Solution, een consultancyfirma voor proces- en systeemoptimalisatie. Onder de noemer Nocore Analytics gaan zij innovatieve en datagedreven producten en diensten leveren aan schoonmaakbedrijven.

ICS werkt met datagedreven schoonmaakprogramma bij Heijmans

ICS werkt met datagedreven schoonmaakprogramma bij Heijmans

Afgelopen maand heeft ICS het datagedreven software systeem Optimize ingezet bij opdrachtgever Heijmans. Na het draaien van verschillende pilots is het programma klaar om geïmplementeerd te worden bij opdrachtgevers. Heijmans is een van de eerste klanten waar ICS Optimize inzet voor datagedreven schoonmaak.

VSR-webinar: "Beter uit met minder metingen en meer focus op welzijn en werkgeluk"

VSR-webinar: "Beter uit met minder metingen en meer focus op welzijn en werkgeluk"

Wat is het effect van schoonmaakmetingen op schoonmakers, eindgebruikers en opdrachtgevers? Tijdens het webinar 'De schoonmaakbranche breed uitgemeten' stond de impact van meetmethodes in de schoonmaakbranche centraal. Aan de hand van verschillende thema's en stellingen gingen de tafelgasten met elkaar en met deelnemers via de chat in discussie.

Woon VSR-webinar 'De schoonmaakbranche, breed uitgemeten' bij

Woon VSR-webinar 'De schoonmaakbranche, breed uitgemeten' bij

Vorige week deelden we de aanmeldlink al, maar nu is er meer informatie bekend over het VSR webinar meten en mensen. Het webinar genaamd 'De schoonmaakbranche, breed uitgemeten' gaat over de impact van meetmethoden in de schoonmaaksector op de schoonmaker, eindgebruiker en opdrachtgever.