Groothandel LSG en zorgorganisatie Norschoten gaan samenwerken

Groothandel LSG en zorgorganisatie Norschoten gaan samenwerken
Foto: LSG

LSG Schoonmaakgroothandel en Zorgorganisatie Norschoten gaan een langdurig partnerschap aan. "Op basis van vertrouwen, verbinding, vakmanschap en verantwoordelijkheid brengen we Norschoten in beweging. We waaien samen een frisse wind van hart tot hart door de ouderenzorg", schrijft LSG.

De partijen gaan samen aan de slag met verschillende pijlers, waarin ieder zijn eigen rol en belang heeft. Zo is er onder meer afgesproken dat nieuwe en huidige medewerkers op het gebied van schoonmaak structureel opleidingen en begeleiding ontvangen met als doel kennis en kunde met elkaar te delen.

Kwaliteit voorop

De schoonmaakgroothandel uit Leeuwarden zorgt er ook voor dat de juiste producten en materialen op de juiste plek op het juiste moment in de juiste hoeveelheid in huis zijn. LSG levert de producten in eigen beheer tot in de werkkast. Daarnaast stellen de nieuwe partners de kwaliteit voorop. Daarom ontvangt elke locatie van Norschoten structureel schoonmaakaudits. De verbeter- en aandachtpunten vanuit de audits worden op operationeel- en tactisch niveau besproken, met als doel een geoptimaliseerd kwaliteitmeetsysteem in huis te hebben via PDCA.

Transparante budgetten

Een andere pijler is duidelijkheid en transparantie over de financiën. De partners hebben heldere en transparante budgetten opgesteld voor de aankomende jaren, waarin alle activiteiten zijn geborgd. Samen dragen ze zorg voor de verantwoordelijkheid voor het behalen van de gestelde doelen.

Lees meer: