Zo ontwerp je een food- en serviceconcept voor de werkomgeving

Zo ontwerp je een food- en serviceconcept voor de werkomgeving

Wat is het geheim van een succesvol food- en hospitalityconcept in de werkomgeving? Van entree, bedrijfsrestaurant tot en met de pantry. En hoe ontwikkel je zo'n concept, zodat het naadloos aansluit bij de werknemers en de werkplekstrategie?

Deze vragen staan centraal in de workshop van David Kulen en Wisse Stenchlak van enbiun tijdens het kennis- en inspiratiefestival voor Young FM Facility Matters op 14 april a.s. in De Doelen in Rotterdam.

Vragen die aan de orde komen

In de sessie komen de volgende drie hoofdonderwerpen aan de orde:

  • visie op de rol van food, hospitality & wellbeing in de gebouwde omgeving;
  • belangrijke learnings vanuit spraakmakende projecten;
  • aanpak om gezonde en werkende concepten te realiseren op basis van een creative blueprint.

Facility Matters op 14 april, Rotterdam

Dit jaar organiseert Facto in samenwerking met een aantal partners voor de 4e maal Facility Matters.

Het kennis- en inspiratiefestival heeft als doelgroep young professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring in FM. Daarnaast zijn afstuderende studenten HBO Facility Management of net afgestudeerden van andere, voor het FM-vak relevante opleidingen, zoals de Hotelschool van harte welkom op dit event.

Op het programma, met presentator, programmamaker en performer Sophie Stravens als host, staan dit jaar onder meer:

  • twee plenaire presentaties;
  • kennissessies (30 minuten) door experts;
  • FM Talks (15 minuten) door young professionals;
  • de spannende escaperoom Escape The Waste;
  • een unieke backstage-rondleiding door de Doelen;
  • een gave FM Pubquiz (door Niels Peters van FMN Young).

Kennissessies*

  • Duurzaamheid bij gemeente Utrecht, door Sanne van Meegdenburg (Coördinator Inkoop- & Contractmanagement bij Gemeente Utrecht)
  • JustEatTakeAway groeit razendsnel, wat vraagt dat van FM en vastgoed? Door Robins Hulsbos (Global Facilities en Real Estate directeur bij JustEatTakeAway).
  • Hybride werken en de uitdagingen voor FM (ronde tafel o.l.v. Jaap Kloos (Haagse Hogeschool), m.m.v. Maurice Verwer (directeur FM bij PwC) en Ingrid van Rossum (Head of FM bij Nationale Nederlanden)
  • Waarom het CBS in m2 investeert (en juist niet inkrimpt!). Door Nadine Wiskamp (Beleidsadviseur FM bij Centraal Bureau voor de Statistiek) en Janneke Zuidhof (partner bij Synergie).
  •  Zo ontwerp je een food- en serviceconcept voor de werkomgeving. Door David Kulen en Wisse Stenchlak (enbiun).
  • Smart buildings: trends, mogelijkheden en valkuilen. Door Rowan de Bruin (Smart Office Advisor bij Mapiq).
  • Een wendbaar facilitair team met de FIT Challenge? Game on! Door Simone van Gent en Lisa Waasdorp (beide Facilitair verbinder bij CSU).
  • Het dilemma in de facilitaire duurzaamheidstransitie. Heb jij de oplossing? Door Fanny Nagelmaeker (consultant bij VFM) en Coen Neirinckx (young professional bij VFM).
  • Duurzaamheid bij PwC en Accenture: welk verschil kan FM maken? Door Danique Lindner en Cara Coffyn (Sustainability Leads bij ISS Facility Services).
  • Maak kennis met jezelf! Door Sheryl Limburg (Manager Kennis & Advies bij ArrangeGroup) en Felicia Koning (Consultant bij ArrangeGroup).
  • Fail your way Forward. Door Richard van der Put, Mind Elevators.
  • Pitch like a CHAMP. Door Richard van der Put, Mind Elevators.


Netwerken

Natuurlijk is er, onder meer op het inspiratie en ontmoetingsplein, volop gelegenheid om in gesprek te komen met bedrijven (dienstverleners, adviesbureaus e.d.) en met andere young professionals.

Meer weten over Facility Matters?

>> Bezoek dan de speciale website over Facility Matters.