Gratis lunch voor alle schoonmakers in Nederland op De Dag van de Schoonmaker

Gratis lunch voor alle schoonmakers in Nederland op De Dag van de Schoonmaker

Op vrijdag 14 juni is het De Dag van de Schoonmaker. Op deze dag staan alle schoonmaakmedewerkers in Nederland in de schijnwerper. Augias Schoonmakers organiseert in dat kader een grootse lunch met drankjes, eten, livemuziek en entertainment. De lunch is gratis en elke schoonmaker mag aanschuiven.

"Schoonmakers zijn niet alleen essentieel voor het schoonhouden van onze werkplekken, maar dragen ook bij aan een veilige, gezonde en comfortabele omgeving. Hun harde werk en toewijding verdienen niet alleen dagelijkse erkenning, maar ook nationale waardering", aldus Augias.

Verdiende waardering

Daarom nodigt Augias alle schoonmakers uit het land uit bij Foodbar Mooie Boules in Amsterdam op 14 juni van 11:30 uur tot 15:30 uur. Er staat niet alleen een uitgebreide lunch klaar, maar ook is er muziek, een mystery guest en ander entertainment en ontspanning bij schoonheidsspecialisten en masseurs. "Een dag om de onmisbare bijdrage van schoonmakers te vieren en hen de waardering te geven die ze verdienen. Mis het niet, meld je aan en kom samen met collega's deze bijzondere dag vieren!"

Meld je hier aan >>

Lees meer: