Het VSR Zomerevent komt eraan

Het VSR Zomerevent komt eraan

Op 4 september viert VSR de zomer op haar jaarlijkse Zomerevent. Onder het genot van een hapje en een drankje, met de laatste zonnestralen van het jaar en nog met het de vakantieblos op je wangen, wordt je bijgepraat over VSR-actualiteiten en krijg je een uniek kijkje in de wereld van de Efteling.

Het VSR Zomerevent vindt dit jaar plaats op 4 september op het eventterrein UP Events in Weesp. Tijdens dit event zal Frans Goenee, inspiratiemanager van de Efteling, je meenemen in de wonderbaarlijke wereld van de Efteling.

Inspiratie uit sprookjesachtige wereld

Frans Goenee is al sinds 1989 in dienst bij het sprookjesachtige Efteling in Kaatsheuvel. In 2009 is hij aan de slag gegaan als conceptmanager horeca. Hij geeft een creatieve invulling aan nieuwe en bestaande horecaconcepten, wat een belangrijk onderdeel is van de Efteling. In 2014 is hij naast conceptmanager ook inspiratiemanager geworden. Hij vertelt op een authentieke wijze het verhaal over cultuur, DNA en het bewandelen van kromme wegen. Hij wil medewerkers begeleiden om superfans te creëren.

Zomerevent

Ben je lid of relatie van de VSR? Dan kun jij hier ook bij zijn. De aanwezigen zullen eerst welkom worden geheten door Diane van Dijk, voorzitter van VSR. Daarna geeft zij een toelichting op de VS- actualiteiten. Vervolgens neemt Goenee het woord, over onder andere gastvrijheid, coachend leiderschap, persona’s en klantreizen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel en een oud vertrouwd potje jeu de boules.

Lees meer: