Summerevent Schoonmakend Nederland: schat schoonmaak op waarde

Summerevent Schoonmakend Nederland: schat schoonmaak op waarde

Op donderdag 29 augustus vindt de tweede editie van het Summerevent plaats. Dit jaar is het thema "Schat schoonmaak op waarde."

Je bent van harte uitgenodigd in het Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam, een gebouw dat je zowel van binnen als van buiten zal verwonderen met zijn meer dan 154.000 kunstwerken.

Programma en hoogtepunten

Het evenement vindt plaats op de bovenste verdieping van het depot, waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad en kunt genieten van een complete stadstuin. Het programma is gericht op inspiratie en ontmoeting.

Keynote speaker: Peter van Uhm

De Nederlandse generaal buiten dienst Peter van Uhm zal spreken over het belang van waarden als respect, vertrouwen, doorzettingsvermogen, en verantwoordelijkheid. Hij deelt hoe je je innerlijke kompas kunt gebruiken en trouw kunt blijven aan je principes, vooral in moeilijke tijden. Zijn verhaal over leiderschap belooft inspirerend te zijn.

Daarnaast leer je meer over de schoonmaak van de kunstschatten in het depot en de technieken die gebruikt worden om de buitenkant van dit unieke spiegelgebouw schoon te maken. Lid Romaro geeft een kijkje achter de schermen.

Rondleiding en borrel

Een rondleiding door het pand is een vast onderdeel van het programma. Voor lekker eten en drinken wordt gezorgd, en de dag wordt afgesloten met een uitgebreide borrel in een groene oase op het dak.

Meld je hier aan voor een dag vol inspiratie en netwerkmogelijkheden in een unieke omgeving.

Lees meer: