Crohill introduceert nieuwe Crohill topvloerreiniger

Crohill introduceert nieuwe Crohill topvloerreiniger

Crohill werkt gestaag aan een duurzamere schoonmaakbranche, bijvoorbeeld met hun assortiment duurzame reinigingsmiddelen en -materialen. Ditmaal gaat de aandacht naar de nieuwste innovatie van het bedrijf: de vloerreiniger Crohill topvloer.

Oprichter van Crohill Pim Hilgerdenaar vertelt: “We hebben een duidelijke behoefte in de markt gesignaleerd: neutrale en licht alkalische producten zijn vaak niet krachtig genoeg om PVC, rubber en vinyl grondig te reinigen bij wekelijks moppen. Aan de andere kant zijn de producten die wel krachtig genoeg zijn, vaak te sterk of zorgen voor ongewenste opbouw op de vloer. Crohill topvloerreiniger biedt de perfecte oplossing voor dit probleem. Met steeds meer alternatieven om het zware werk van schoonmakers te verlichten, onderscheidt topvloerreiniger zich door effectief te reinigen. Dit product helpt de schoonmaker om met minder inspanning een beter resultaat te krijgen.”

Veelzijdig en efficiënt

Volgens het bedrijf onderscheidt de Crohill topvloer zich door zijn veelzijdigheid en efficiëntie. Het is geschikt voor alle typen vloeren, inclusief PVC-vloeren met nerf, zonder dat er opbouw achterblijft. Bovendien verspreidt het een aangename, frisse geur en werkt het snel, waardoor tijd en moeite worden bespaard. “Of je nu handmatig schoonmaakt of gebruikmaakt van schoonmaakmachines, Crohill topvloer levert altijd uitstekende resultaten. Dat is waar we bij Crohill naar streven: hoge kwaliteitsproducten, afgestemd op de behoeften, zoals de nerfjes in PVC. Dit zorgt voor een goed resultaat met minder inspanning en een lagere werkdruk,” aldus Hilgerdenaar.

Lees meer: