Service Management nummer 3 verschenen

Service Management nummer 3 verschenen

Hij valt deze week op de mat: de derde editie van Service Management van 2024! Met het thema hygiëne en dat betekent dat je ook alles leest over de trends voor het kleinste kamertje.

Het kleinste kamertje, maar absoluut niet het saaist. In de toiletruimte vindt een wereld aan innovatie plaats. De hoogste hygiënestandaard, duurzaamheid, digitalisering. Afgelopen Interclean Amsterdam proefden we er al aan met een hele hal vol sanitair. Maar wat zijn nu echt de toilettrends van dit moment? Ineke van den Bemt, Regional Segment Marketing Manager Commercial & Public Interest bij Tork, en Gaston Plantaz, head of Sales Steering, Marketing & Business Development bij CWS Hygiene Nederland, praten ons bij.

En daarbij kan duurzaam toiletpapier natuurlijk niet ontbreken. Bijvoorbeeld toiletpapier gemaakt van 100 procent bamboe: Bamboi wil dat dit het ‘nieuwe normaal’ wordt. Begin dit jaar werd het bedrijf van Leroy Ranglek en Joseph Nickisch uitgeroepen tot winnaar van de CSU Smart Solution of the Year-award. “Als je vanuit je basisbehoeftes al de juiste en duurzame keuze maakt, ga je daar in de rest van je leven ook op letten.”

En verder...

Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. In deze editie van ons schoonmaakvakblad valt nog veel meer te lezen. Onder meer:

  • Hoe kijkt de branche aan tegen de nieuwe cao schoonmaak?
  • Paul Fok wil SIEV naar de 500 leden brengen
  • Jong Talent Tijmen Keus
  • Daisy van den Ouden (GOM) over gedragsverandering in de schoonmaak
  • En nog veel meer!

Wil jij ook in de rubriek Jong Talent of De werkplek van... of ken je iemand die in deze rubrieken zou passen? E-mail zijn of haar gegevens dan naar ronaldbruins@vmnmedia.nl.