Stem op jouw favoriet voor de CSU Innovatie Award 2024

Stem op jouw favoriet voor de CSU Innovatie Award 2024

Op 11 oktober pitchten acht geselecteerde kanshebbers hun innovaties aan de vakjury van de CSU Innovatie Award. In de zoektocht naar de beste, meest vernieuwende en duurzame innovaties voor de facilitaire branche wijst de jury twee finalisten aan. Het publiek kiest de derde finalist. Bekijk en beoordeel dus de acht ideeën voor een schonere, gezondere en duurzame toekomst en stem jouw favoriet naar de finale.

Video’s van de pitchers staan nu online op csuinnovatieaward.nl. Je hebt tot 31 oktober 12.00 uur de mogelijkheid om op jouw favoriet te stemmen. De pitcher met de meeste stemmen staat samen met de twee juryfinalisten op het podium op 12 november tijdens de finale van de vijfde CSU Innovatie Award.

De acht kanshebbers

Dit zijn de acht genomineerden:

  1. Builders Key: Builders Key is een circulaire manier van bouwen. De innovatie is een gepatenteerd bouwsysteem met schroef- en spijkerloze houtverbindingen, volledig herbruikbaar en gezaagd met software die zorgt voor een trefzekere productie.
  2. Met Mij: Met Mij is een sociale innovatie speciaal voor mensen met een taalachterstand. Virtueel WhatsAppcontact ‘Mijke’ geeft met behulp van AI begrijpbare antwoorden op geschreven of gesproken vragen. En helpt mensen naar het juiste (zorg)loket voor drempelloze maatschappelijke inclusie.
  3. DialogueTrainer: DialogueTrainer traint je soft skills in gesprekken op de werkvloer. Met een virtuele gesprekspartner middels AI kun je gesprekken oefenen die belangrijk zijn binnen een organisatie. De data die daaruit volgen, worden in een dashboard weergegeven om jezelf te blijven ontwikkelen.
  4. Rinse&Go: Rinse&Go is een innovatief spoelstation voor herbruikbare bekers. Door middel van (enkel) waterdruk spoel je jouw herbruikbare beker de hele dag schoon voor hergebruik. Hiermee bespaar je water, energie en plastic afval in en rondom je werkplek.
  5. SpeedDryer: De SpeedDryer is een slim, draaiend droogrek dat met minimaal gebruik van energie en optimaal gebruik van lucht, elke was maximaal droogt. Een forse besparing ten opzichte van de traditionele droogtrommel, duurzaam voor stoffen en eenvoudig in gebruik.
  6. ChargeHyve: De ChargeHyve is een innovatieve oplossing om je fietsaccu in op te laden. De slimme, schakelbare laadlockers zijn brandveilig, diefstalveilig, houden de werkplek opgeruimd en maken het gemakkelijker om de elektrische fiets te kiezen naar je werk.
  7. Automatische Transportbandreiniger: De automatische transportbandreiniger van Innovi zorgt voor een ononderbroken productieproces en een besparende reiniging van transportbanden. Door de combinatie van stoom en afzuiging blijven tijd, chemische middelen, water en arbeid bespaard bij de reiniging.
  8. De Bloeiindex: De Bloeiindex van Patatje Sociaal maakt de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inzichtelijk. De medewerker, de HR-afdeling en dienstverlenende instanties volgen de ontwikkeling en groei van talent voor een volgende stap in de arbeidsmarkt.

Succesversneller

De winnaar gaat naar huis met onze succesversneller: een investeringsbudget van 10.000 euro, professionele begeleiding en coaching, een breed nieuw netwerk, een marketingboost en ontwikkelmogelijkheden binnen de facilitaire wereld.

Lees meer: