SMB Willems behaalt MVO-Keurmerk

SMB Willems behaalt MVO-Keurmerk

SMB Willems heeft deze week het MVO-Keurmerk behaald.  "Daarmee laten we zien dat we maatschappelijk betrokken zijn en ons inzetten voor duurzame ontwikkeling", aldus het trotse schoonmaakbedrijf. SMB Willems ontving het keurmerk na een audit van de onafhankelijke keurmerkcommissie volgens de MVO-richtlijnen van ISO 26000.Volg Service Management op LinkedIn:


LEES OOK: MVO-onderzoek 2019: Onduidelijkheid en complexiteit bemoeilijken mvo (volledig onderzoeksrapport)


Invulling geven aan MVO-beleid

Met het behalen van het MVO-Keurmerk kan SMB Willems aantonen dat het MVO-beleid binnen de organisatie goed is ingevuld. Zo is ruim 25 procent van de werkplekken binnen het schoonmaakbedrijf ingevuld met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook laat de schoonmaakorganisatie haar maatschappelijke en regionale betrokkenheid zien door diverse maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen te steunen. De goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden voor medewerkers droegen ook bij aan het behalen van het keurmerk. Door het behalen van het MVO-Keurmerk voldoet SMB Willems aan alle eisen volgens ISO 26000.

Over het keurmerk

Het MVO-Keurmerk borgt diverse thema’s; duurzaam omgaan met energie en milieu, lokale betrokkenheid, stimulerende arbeidsomstandigheden, duurzaam inkoopbeleid, integere bedrijfsvoering en veiligheid en preventie. Bij bedrijven met het MVO-Keurmerk is maatschappelijk verantwoord ondernemen op een structurele, praktische en financieel gezonde wijze verankerd in de bedrijfsvoering.

Bron afbeelding: LinkedIn-pagina van SMB Willems

Lees meer over MVO in de schoonmaak: