Nationale Schoonmaak Golfdag keert terug

Nationale Schoonmaak Golfdag keert terug

Dit jaar wordt wederom de Nationale Schoonmaak Golfdag georganiseerd. Op woensdag 12 juni zijn directie, management en betrokkenen uit de schoonmaaksector welkom op Golfclub de Haverleij in 's-Hertogenbosch.

Tijdens dit evenement krijgen deelnemers volop de gelegenheid om branchegenoten te ontmoeten in een sportieve en informele setting. De Nationale Schoonmaak Golfdag wordt georganiseerd door Nocore, The Legal Company en FacilityApps, en mede mogelijk gemaakt door een aantal ambassadeurs.

Beginners en ervaren golfers

Zowel ervaren golfers als sportievelingen die kennis willen maken met de sport kunnen meedoen aan de Nationale Schoonmaak Golfdag. Beginners kunnen hun swing oefenen tijdens een golfclinic, om vervolgens het geleerde direct in de praktijk te brengen tijdens een spannende PAR3 wedstrijd. Geoefende golfers gaan vanaf de middag de strijd met elkaar aan in een golftoernooi bestaande uit 18 holes. Na afloop van de wedstrijden start de borrel met prijsuitreiking en aansluitend een Live Cooking BBQ op het mooie terras van de golfclub.

Aanmelden Nationale Schoonmaak Golfdag

Mark Reynolds, golfprofessional en spreker van dag, zal het evenement leiden. Reynolds is meervoudig winnaar van prestigieuze Nederlandse en internationale golftoernooien. Nu is hij golfleraar op The International Golfclub in Amsterdam en brengt hij zijn passie voor golf over op anderen. Tijdens de dag zal hij uiteraard zijn golfkunsten laten zien tijdens een speciale trickshow.

Bent je geïnteresseerd in deelname aan de Nationale Schoonmaak Golfdag? Dan kun je je aanmelden via de website van het evenement. Deelname kost 250 euro exclusief BTW, inclusief shotgun greenfee, clinic + PAR3, lunch, diner en drankjes.

Lees meer: