Vebego brengt De Dag van de Schoonmaker 2024 in beeld

Vebego brengt De Dag van de Schoonmaker 2024 in beeld
Foto: Vebego

Elk jaar vieren we half juni De Dag van de Schoonmaker en ook Vebego Cleaning Services was afgelopen vrijdag weer van de partij. "Een speciale dag voor onze 7.500 schoonmaakcollega's én alle andere schoonmakers in Nederland. Want zij verdienen het als geen ander om extra bedankt te worden voor hun inspanningen gedurende het hele jaar."

De schoonmaakmedewerkers en alle andere collega's bij Vebego kregen niet alleen een cadeau om lekker te kunnen ontspannen. Het schoonmaakbedrijf riep ook haar klanten op om de schoonmakers extra in het zonnetje te zetten om er echt een onvergetelijk dag van te maken. Die klanten hebben in grote getale gereageerd op deze oproep en hun eigen bijdrage geleverd.

Beelden van de dag

"De negende editie van De Dag van de Schoonmaker stond in teken van Waardering. Bedankt, jij maakt het verschil! Deze erkenning verdienen álle schoonmakers van Nederland. Dagelijks, maar zeker op vrijdag 14 juni in de vorm van aandacht, een compliment en/of attentie. De Dag van de Schoonmaker benadrukt de trots en het respect voor alle schoonmakers en specialistisch reinigers, zoals glazenwassers, gevelreinigers, vloeronderhoudsmedewerkers, huishoudhulpen, cleanroom en industrieel schoonmakers”, aldus de vier vrijwilligers van De Dag van de Schoonmaker Marlies, Petra, Carlijn en Denise. Op de website van Vebego laat het schoonmaakbedrijf de mooie beelden zien die door de dag heen zijn gemaakt.

Lees meer: